Χιούστον – Λος Αντζελες: Βλέπει κορυφή το Λ.Α.

Μεγάλη μάχη καταβάλει για να βρεθεί στα πλέι οφ το Χιούστον, την ώρα που το Λος Αντζελες έχει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της Δύσης.
Χιούστον – Λος Αντζελες: Βλέπει κορυφή το Λ.Α.

Με την μάχη του Χιούστον ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Λος Αντζελες ανοίγει η αυλαία της αγωνιστική στην Αμερική.

Τα προγνωστικά μου

Χιούστον – Λος Αντζελες: Goal/Goal & Over (1.75)

Ανάλυση

Μία ζέστη, δύο κρύο για το Χιούστον. Τη μία κερδίζει με πειστική εμφάνιση το Κολοράντο 2-0 και την άλλη χάνει από Μόντρεαλ και Κάνσας με 1-0 και 3-2. Μεγάλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις εξόδους του. Αξιόπιστη εντός μετρώντας πέντε νίκες σε επτά αγώνες έχοντας πετύχει 18 γκολ. Από τις ομάδες που πετάνε από ροντέο σε ροντέο έχοντας 12 over σε 15 αγώνες. Σημαντικές οι απουσίες των Βένγκερ και Αλεξάντερ στη μεσαία γραμμή.

Μάχη διαφορετικών στόχων στο Χιούστον. Ποιος θα χαμογελάσει; 

Πλώρη προς την κορυφή της Δύσης έχει βάλει το Λος Αντζελες πετώντας από νίκη σε νίκη το τελευταίο διάστημα. Αρχικά καθάρισε το Σαν Χοσέ με 4-3, ακολούθησε το 2-0 κόντρα στο Κολόμπους και έκλεισε με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Φιλαδέλφεια. Πέντε over στα επτά τελευταία. Πέντε goal/goal στα έξι πιο πρόσφατα. Σε 9 εξόδους έχει επτά over, ενώ ακόμα δεν έχει ισοπαλία μακριά από το σπίτι της. Ο παικταράς και πρώτος σκόρερ Κάρλος Βέλα απουσιάζει, αφού έχει διεθνείς υποχρεώσεις στο Μουντιάλ.

Εκτίμηση

Από δω το πάω, από κει το πάω αναρωτιέμαι πως γίνεται να σπάσει το συγκεκριμένο over. Πάντως επειδή ευλόγως κινείται σε χαμηλά επίπεδα θα το συνδυάσω με το goal/goal για να ανεβάσω την απόδοση στα επιθυμητά επίπεδα.

Σε ενδιαφέρει