Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: Η σελεσάο τον πρώτο λόγο

Βραζιλία και Κόστα Ρίκα κοντράρονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ.
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: Η σελεσάο τον πρώτο λόγο

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση από τον 5ο όμιλο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Τα προγνωστικά μου

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: 1 & OVER 2.5 (1.87)

Ανάλυση

Η Βραζιλία μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στην Ελβετία δεν έχει άλλα περιθώρια και με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα θέλει μόνο νίκη για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Η σελεσάο παραμένει αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της, ενώ στα πέντε από τα  έξι πιο πρόσφατα ματς της σε επίπεδο Μουντιάλ επιβεβαιώθηκε το G/G. Στα αγωνιστικά ο δεξιός μπακ Ντανίλο τραυματίστηκε και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο αμυντικός της Κορίνθιανς Φάγκνερ.

Θα πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Μουντιάλ οι Βραζιλιάνοι ή θα δουν τις ελπίδες τους για πρόκριση να εξανεμίζονται; Σούπερ αποδόσεις στο Μουντιάλ από τη bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Κόστα Ρίκα απογοήτευσε με την απόδοσή της την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Σερβία και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 1-0. Έτσι τώρα καλείται να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στη Βραζιλία προκειμένου να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Πάντως το πιο πιθανό είναι να παραταχθεί με το ίδιο σχήμα που είχε και κόντρα στους Σέρβους, αφού ο προπονητής Ραμίρεζ δεν έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να ανακατέψει την τράπουλα.

Πιθανές ενδεκάδες

Βραζιλία (4-1-4-1)

Άλισον

Φάγκνερ

ΤιάγκοΣίλβα

Μιράντα

Μαρτσέλο

Κασεμίρο

Γουίλιαν

Παουλίνιο

Κουτίνιο

Νεϊμάρ

Ζεσούς

Κόστα Ρίκα (3-4-3)

Νάβας

Ντουάρτε

Γκονζάλεζ

Ακόστα

Γκαμόα

Μπόρζες

Γκούζμαν

Οβιέδο

Ουρένια

Ρουίζ

Μπολάνιος

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και συνεπώς περιμένω να δούμε αρκετές προσπάθειες για γκολ και από τις δύο πλευρές. Οι Βραζιλιάνοι ωστόσο, λογικά δεν θα κάνουν τόσο κακή εμφάνιση όσο της πρεμιέρας και θα καταφέρουν να πάρουν το μόνο αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση, δηλαδή τη νίκη. Η Κόστα Ρίκα ωστόσο, θα αποτελέσει μία μαχητική αντίπαλο κι έτσι είναι πιθανό να βρει κι αυτή τουλάχιστον μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Γι’ αυτό επιλέγω τον «άσο» και το OVER 2.5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει