Α’ Φινλανδίας: Παιχνίδι με γκολ στο Τάμπερε

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα του φινλανδικού πρωταθλήματος.
Α’ Φινλανδίας: Παιχνίδι με γκολ στο Τάμπερε

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η κόντρα της Ίλβες με την Ελσίνκι. Ο λόγος για δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν αήττητες στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους αντίστοιχα.

Ανάλυση

Ίλβες – Ελσίνκι

Η πρωτοπόρος Ελσίνκι δοκιμάζεται στο Τάμπερε όπου βρίσκεται η έδρα της Ίλβες. Οι γηπεδούχοι έχουν έφεση στα UNDER και στα N/G και θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Κουόπιο. Η Ελσίνκι από την άλλη δείχνει ασταμάτητη (7 σερί νίκες) και θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες πέντε παικτών τους λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Έτσι, σε αυτή την αναμέτρηση μεταξύ δύο καλών ομάδων θα επιλέξω το OVER 2.5 γκολ.  

Θα συνεχίζει την «τρελή» πορεία της προς τον τίτλο η Ελσίνκι;

Από τα υπόλοιπα ματς και στο Χόνκα – Κουόπιο θα επιλέξω το αμφίσκορο. Κι αυτό γιατί το G/G επιβεβαιώθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Εξάλλου η μεν Χόνκα είναι πανίσχυρη στα εντός έδρας ματς, ενώ η Κουόπιο διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στο Μάριεχαμν – Ροβανιέμι συγκρούονται δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι, πάντως έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική παράδοση κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο και μπορούν να τη συνεχίσουν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά N/G στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους, ενώ στις εξόδους τους έχουν έφεση στις ισοπαλίες. Η Μάριεχαμν από την άλλη μπροστά στο κοινό της παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και σήμερα με «όπλο» την παράδοση μπορεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Σε ενδιαφέρει