Μπρομαποϊκάρνα – Κάλμαρ: Με οδηγούς τη φόρμα και την παράδοση

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος.
Μπρομαποϊκάρνα – Κάλμαρ: Με οδηγούς τη φόρμα και την παράδοση

Τα προγνωστικά μου

Μπρομαποϊκάρνα – Κάλμαρ: OVER 2,5 γκολ (2.06)

Ανάλυση

Η Μπρομαποϊκάρνα είναι ή του ύψους ή τους βάθους φέτος και ενδεικτικό είναι ότι ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά και στην αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, καθώς θέλουν να κερδίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την Κάλμαρ. Πάντως, ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα απογοητευτούν, αφού με την Κάλμαρ παραδοσιακά έχουν δύσκολο έργο.

Η Κάλμαρ έχει ξεκινήσει δυνατά φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά εκτός έδρας δεν έχει βρει ακόμη σταθερότητα. Σε τέσσερις εξόδους μετρά δύο ήττες και δύο νίκες. Στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα, ωστόσο, διατηρεί μία εξαιρετική παράδοση κι αυτό γέρνει την πλάστιγγα της νίκης προς τη μεριά της. Εξάλλου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες σε αγώνες στους οποίους δέχτηκε μόλις ένα γκολ.

Εκτίμηση

Δύσκολη αναμέτρηση με την γηπεδούχο ομάδα να αντιμετωπίζει τον «κακό της δαίμονα». Ο λόγος για την Κάλμαρ, η οποία σήμερα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων που έχει κόντρα στη Μπρομαποϊκάρνα.  Πάντως, επειδή οι νεοφώτιστοι φέτος είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι (δέχονται εύκολα γκολ), θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ. Εξάλλου στην έδρα τους μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα και συνεισφέρουν στην αύξηση του συνολικού σκορ.

Σε ενδιαφέρει