Σούντσβαλ – Μπρομαποϊκάρνα: Έδρα και παράδοση «δείχνουν» το δρόμο

Αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος.
sundsval

Η Σούντσβαλ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μπρομαποϊκάρνα και θέλει νίκη για να απομακρυνθεί περαιτέρω από τα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Τα προγνωστικά μου

Σούντσβαλ – Μπρομαποϊκάρνα: 1 (2.05)

Ανάλυση

Σε μέτρια επίπεδα κινούνται οι εμφανίσεις της Σούντσβαλ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του σουηδικού πρωταθλήματος. Πάντως, στην έδρα της παρουσιάζεται αισθητά πιο αξιόπιστη, αφού σε τέσσερις αγώνες μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιπλέον κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο έχει ευνοϊκή παράδοση. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας αντίπαλό της μπορεί να πάρει τη νίκη.

Σούντσβαλ ή Μπρομαποϊκάρνα; Ποια θα απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού;  

Η νεοφώτιστη Μπρομαποϊκάρνα παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της, ενώ ήδη από την αρχή του πρωταθλήματος δείχνει ότι έχει «χτυπητές» αμυντικές αδυναμίες. Μακριά από το γήπεδό της μάλιστα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Σημειωτέον ότι η Μπρομαποϊκάρνα ακόμη δεν έχει φέρει ισοπαλία (σε 7 ματς 5 ήττες-δύο νίκες).

Εκτίμηση

Η Σούντσβαλ παρουσιάζεται ανταγωνιστική σχεδόν σε όλους τους αγώνες της και έχει ως «όπλο» την καλή αμυντική λειτουργία. Η Μπρομαποϊκάρνα από την άλλη στα περισσότερα ματς έχει «προδοθεί» από λάθη των αμυντικών της. Δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν και σήμερα, αφού η γηπεδούχος ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου της: 1.

Σε ενδιαφέρει