Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι: Η μέρα με τη νύχτα

Τελικός με αδιαφιλονίκητο φαβορί την Μπρόντμπι, η οποία οδεύει ολοταχώς προς το νταμπλ. Τεράστιο το άγχος επιβίωσης στην πλευρά της Σίλκεμποργκ.
l mb

Μονός τελικός Κυπέλλου στο Τέλια Πάρκεν της Κοπεγχάγης και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι: Goal/Goal (1.85)

Ανάλυση

Με πολύ ζόρι η Σίλκεμποργκ κατάφερε να αποκλείσει στον ημιτελικό Κυπέλλου του Φρεντερίτσια με 1-0, αλλά έκτοτε ακολούθησαν οι ήττες με 5-2 από την Ααρχους και 2-1 από τη Λίνγκμπι. Το πιο πρόσφατο ήταν για τα  μπαράζ παραμονής και θα ακολουθήσει η μεγάλη ρεβάνς. Μία φορά έχει φτάσει στον μεγάλο τελικό το 2001 κατακτώντας το τρόπαιο επί της ΑΒ Κοπεγχάγης με 4-1. Δεν υπολογίζονται Μάντσεν, Βασάτζε, Σίκοτσεκ και Κράμερ. Στη φετινή σεζόν έχει ηττηθεί από τη Σίλκεμποργκ δύο φορές με 4-1 εκτός και 3-1 εντός έδρας.

 

Μια ανάσα από το νταμπλ βρίσκεται η καταπληκτική φετινή Μπρόντμπι. Τρέχει ένα απίστευτο σερί 31 αγώνων δίχως ήττα. Πιο πρόσφατο το 1-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης. Βρίσκεται τρις βαθμούς μπροστά από τη Μίντιλαντ, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο ματς της χρονιάς. Συμπλήρωσε επτά σερί goal/goal. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέκλεισε τη Μίντιλαντ με 3-1. Λείπει καιρό ο επιθετικός Κλίμεντ. Εννιά φορές έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου στο παρελθόν μετρώντας έξι κατακτήσεις.

Εκτίμηση

Δεν συγκρίνονται πουθενά οι δύο ομάδες. Η Σίλκεμποργκ μάχεται για την παραμονή, ενώ η Μπρόντμπι «σκοτώνει» ότι βρεθεί στον διάβα της. Το διπλό, όμως, στο 1.25 χάνει οποιαδήποτε αξία. Για τελικό μιλάμε εξάλλου. Ακόμα και το over δεν ξεπερνάει το 1.45 πουθενά. Η’ τα συνδυάζουμε μαζί ή επιλέγουμε το goal/goal που κινείται σε συμπαθητικές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει