Βοστώνη – Φιλαδέλφεια: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Φίλις

Πέμπτο ματς της σειράς ανάμεσα σε Βοστώνη και Φιλαδέλφεια, με τους Σέλτικς να προηγούνται 3-1 έχοντας σπάσει μία φορά την έδρα της αντιπάλου τους.
ed fb  ba bffbabe

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Φίλις, αλλά η πρόσφατη νίκη κόντρα στη Βοστώνη μπορεί να τους δώσει απόψε την απαιτούμενη ώθηση.

Τα προγνωστικά μου

Βοστώνη – Φιλαδέλφεια (2,5): 2 (1.75)

Ανάλυση

Εύκολη ήττα τη Δευτέρα από τη Φιλαδέλφεια για τη Βοστώνη με 103-92. Από το ξεκίνημα κυνηγούσε στο σκορ. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κυνηγήσει τον ρυθμό της αντιπάλου της. Πάντως το πολυπόθητο μπρέικ έχει γίνει και έτσι προηγείται στη σειρά με 3-1. Απόψε έχει την ευκαιρία να καθαρίσει πετυχαίνοντας την πολυπόθητη τέταρτη νίκη. Στα πλέι οφ μετράει το απόλυτο εντός έδρας σε έξι αγώνες. Στην κανονική περίοδο έχασε τον έναν από τους δύο αγώνες κόντρα στη Φιλαδέλφεια πάντως. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του καλού γκαρντ Λάρκιν.

 

Η Φιλαδέλφεια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και 3-0 πίσω στη σειρά, αλλά μπόρεσε με το 103-92 να κάνει το μεγάλο βήμα. Από 19 πόντους είχαν οι Σίμονς και Μακ Κόνελ. Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Σάριτς με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πήραν ψυχολογία οι Φίλις και απόψε επιβάλλεται να απαντήσουν στο μπρέικ αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Σίγουρα η Βοστώνη μέσα στο σπίτι της δεν αστειεύεται και είναι ομάδα που μπορεί να αντλήσει μεγάλη δυναμική από την έδρα, αλλά η Φιλαδέλφεια έδειξε στο τέταρτο ματς της σειράς πως δεν είναι ξεγραμμένη και θα παλέψει μέχρι τέλους για το μπρέικ. Εχοντας δίπλα της 2,5 πόντους μπορεί να φτάσει στο διπλό.

 

Σε ενδιαφέρει