Α’ Ολλανδίας: «Βροχή» από γκολ στο τέλος της σεζόν

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Α’ Ολλανδίας: «Βροχή» από γκολ στο τέλος της σεζόν

Στην κορυφή τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει εκτός από την έβδομη θέση για την οποία ελπίζουν Ντεν Χάαγκ και Τσβόλε. Στην ουρά η Τβέντε έχει υποβιβαστεί και απομένει να μάθουμε ποια εκ των Ρόντα ή Μπρέντα θα ακολουθήσει τη Σπάρτα Ρότερνταμ στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Ανάλυση

Αϊντχόφεν – Γκρόνινγκεν

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας υποδέχεται την αδιάφορη Γκρόνινγκεν σε έναν αγώνα που θα έχει τη μορφή γιορτής για τους γηπεδούχους. Η Γκρόνινγκεν από την άλλη είναι αδιάφορη και μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται. Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, ενώ επίσης «δείχνει» ότι είναι πιθανό να μπουν αρκετά γκολ. Γι΄ αυτό θα επιλέξω το OVER 3,5 γκολ.

Αναμετρήσεις χωρίς σκοπιμότητες αλλά με γκολ και θέαμα αναμένονται στο φινάλε του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Εξέλσιορ – Άγιαξ

Η Εξέλσιορ εξασφάλισε άνετα την παραμονή της χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της μακριά απ’ το Ρότερνταμ. Στο γήπεδό της σε 16 ματς πήρε μόλις τρεις νίκες. Με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Άγιαξ δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλύτερο. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αίαντας διατηρεί εξαιρετική παράδοση νικών στο συγκεκριμένο γήπεδο. Γι’ αυτό σε αυτό το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι θα επιλέξω το 2 και G/G.

Αλκμάαρ – Τσβόλε

Αδιάφορη βαθμολογικά η Αλκμάαρ  προέρχεται από δύο νίκες και μία ήττα στα τελευταία τρία εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους. Η Τσβόλε από την άλλη θέλει μόνο νίκη και ήττα της Χέρενφεν από τη Φέγενορντ για να ελπίζει στην κατάληψη της 7ης προνομιούχου θέσης. Αν είχαν και οι δύο κίνητρο θα ήταν ξεκάθαρος «άσος», όμως τώρα τα πράγματα περιπλέκονται. No bet.

Χέρενφεν  – Φέγενορντ

Η Χέρενφεν θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την 7η θέση και γιατί όχι να διεκδικήσει και την έκτη. Για να το κάνει αυτό πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φέγενορντ. Η τελευταία αν και αδιάφορη βαθμολογικά προέρχεται από εννιά διαδοχικές νίκες και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ολλανδία αυτή την περίοδο. Θα επιλέξω το OVER 3,5 σε αυτό το ματς, αφού πρόκειται για αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται συχνά στη πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων.

Τβέντε – Μπρέντα

Η Τβέντε αποχαιρέτησε και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον δίνει τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Μπρέντα. Η τελευταία σήμερα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να μην μπλέξει στην περιπέτεια των πλέι άουτ. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την άνετη νίκη επί της Χέρενφεν μπορεί να το πράξει. Έτσι, παρά την αρνητική προϊστορία της Μπρέντα στην έδρα της Τβέντε, λόγω της απογοήτευσης των γηπεδούχων θα πάω με την ισοπαλία: Χ.

Ρόντα – Ντεν Χάαγκ

Η Ρόντα άργησε να φορμαριστεί και γι’ αυτό δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ. Μετρά τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, ενώ στον πιο πρόσφατο αγώνα της συνέτριψε τη Φένλο με 4-1. Σημειωτέον ότι η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Η Ντεν Χάαγκ από την άλλη μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε κατάληψη της 7ης θέσης. Έτσι σε αυτό το ματς θα επιλέξω το OVER 2,5 που μπορεί να έρθει με βάση το ισχυρό κίνητρο και των δύο ομάδων.

Βίλεμ – Φίτεσε

Η Βίλεμ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά έχει ξεμείνει από στόχους. Η Φϊτεσε αντίθετα θέλει νίκη για να παραμείνει στην 6η θέση και με «όπλο» την καλή παράδοση που έχει στο Τίλμπουργκ μπορεί να την πάρει. Έτσι, το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Χέρακλες

Η Σπάρτα έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία για τα πλέι άουτ και σήμερα θα παραταχθεί χωρίς τέσσερις βασικούς της παίκτες που είναι τραυματίες. Προέρχεται από τρία συνεχόμενα over 2,5. Η Χέρακλες από την άλλη είναι αδιάφορη, σε κακή αγωνιστική κατάσταση και τραγική στα εκτός έδρας ματς. Έτσι, επιλέγω το «άσο» της ομάδας του Ρότερνταμ.

Ουτρέχτη – Φένλο

Η Ουτρέχτη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ και αδιάφορη Φένλο. Εξάλλου οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από επτά σερί G/G, θέλουν να κλείσουν με νίκη τη φετινή επιτυχημένη τους πορεία στο πρωτάθλημα. Κόντρα σε μία Φένλο που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη (12 ματς χωρίς «τρίποντο») μπορούν να επικρατήσουν κάτι που άλλωστε συνέβη και στα περισσότερα πρόσφατα ματς μεταξύ τους.

Σε ενδιαφέρει