Α’ Βραζιλίας: Συντηρητικά η Γκρέμιο

Βαρύ το πρόγραμμα της Γκρέμιο με το... καλημέρα και σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της Μποταφόγκο.
gre atpar

Η αναμέτρηση Μποταφόγκο – Γκρέμιο ανοίγει απόψε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η γηπεδούχος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν την κούρασή τους και να φύγουν τουλάχιστον με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προγνωστικά μου

Μποταφόγκο – Γκρέμιο : X (3,15)

Ανάλυση

Στο… παρα πέντε κατάφερε η Μποταφόγκο να σώσει το βαθμό την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Σπορ Ρεσίφε, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς ήταν μονόλογος των γηπεδούχων, με τον τερματοφύλακα Φερνάντεζ να πιάνει τα… άπιαστα και να κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Βαλεντίμ και μάλιστα με το ίδιο σκορ, ενώ ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Κρουζέιρο και μετά ο επαναληπτικός του Σουνταμερικάνα κόντρα στην Αουντάξ εκτός. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο κίπερ Φερνάντε, με πιθανό αντικαταστάτη του τον Τζέφερσον, ενώ εκτός παραμένει ο χαφ Ζοάο Πάουλο. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο φορ Αγκίρε, όμως λογικά θα ξεκινήσει ως αλλαγή.

Θα διαχειριστεί σωστά την κούρασή της η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής; Βρες αποδόσεις που συμφέρουν! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Από την άλλη μεριά, η Γκρέμιο προέρχεται από το διπλό στην έδρα της Γκόιας με 2-0 για το κύπελλο, ενώ ακολουθεί και ο επαναληπτικός που λογικά θα είναι τυπική διαδικασία. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκαούτσο έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας απέναντι στην Ατλ. Παραναένσε, σε ένα ματς που άξιζε σίγουρα τη νίκη. Για το Λιμπερταδόρες, η κάτοχος του τροπαίου πήγε στην έδρα της Τσέρο Πορτένο και πήρε την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που τη βόλευε -έτσι κι αλλιώς- και θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα στον όμιλο με νίκη στην έδρα της επί των Παραγουανών στις αρχές του επόμενου μήνα. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο στόπερ Κάνεμαν, ενώ διαθέσιμος θα είναι τελικά ο μπακ Μούρα που δινόταν αμφίβολος. Ο Αντρέ θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Μποταφόγκο (4-3-1-2)

Φερνάντεζ (Τζέφερσον)
Μαρτσίνιο
Κάρλι
Ραμπέλο
Γκίλσον
Λιντόσο
Φερνάντες
Μποτσέμπα
Βαλέντσια
Πιμπάο
Μπρένερ

Γκρέμιο (4-2-3-1)

Γκρόχε
Κορτέζ
Κάνεμαν
Ζερομέλ
Μούρα
Μαϊκόν
Αρτούρ
Έβερτον
Λουάν
Ραμίρο
Αντρέ

Eκτίμηση

Η Μποταφόγκο θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Γκρέμιο θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς. Μια ισοπαλία είναι ό,τι πρέπει. Χ

Σε ενδιαφέρει