Φούλαμ – Σάντερλαντ: Οι Λονδρέζοι το πάνω χέρι

Αναμέτρηση με την οποία αρχίζει η 45η και πρότελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.
Φούλαμ – Σάντερλαντ: Οι Λονδρέζοι το πάνω χέρι

Η φορμαρισμένη Φούλαμ υποδέχεται τη Σάντερλαντ, η οποία είναι ουραγός και την περασμένη αγωνιστική «αποχαιρέτησε» και μαθηματικά την κατηγορία.

Τα προγνωστικά μου

Φούλαμ – Σάντερλαντ: OVER 3,5 γκολ (1.95)

Ανάλυση

Η Φούλαμ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (πέντε νίκες, μία ισοπαλία στα έξι τελευταία) και απόψε θέλει οπωσδήποτε νίκη για να βρεθεί στην 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Απέναντι στη Σάντερλαντ στο «Κρέιβεν Κότατζ» δεν έχει ευνοϊκή παράδοση, ωστόσο αυτή τη φορά έχει το πάνω χέρι. Κι αυτό γιατί έχει τόσο τη φόρμα όσο και το κίνητρο στα υπέρ της. Στα αγωνιστικά εκτός μάχης για τους «Κότατζερς» οι τραυματίες μέσοι Αγίτε και Όγιο. Σημειωτέον ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί πιθανώς υπό βροχή.

Στη Σάντερλαντ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί μετά και την οριστικοποίηση του υποβιβασμού είναι το εξής γεγονός. Ο προπονητής της ομάδας Κρις Κόλεμαν την περασμένη εβδομάδα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον μέσο Τζακ Ρόντγουελ επειδή δεν γνωρίζει πού βρίσκεται! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης αμείβεται με 70.000 λίρες Αγγλίας ανά εβδομάδα.  Οι βασικοί Μαγκίντι και Οβιέδο εκτός μάχης για τη Σάντερλαντ, όπως και οι Λοβ, Μπρόουνινγκ, Γκάλογουέι, Γουίλιαμς, Γκουτς και Γουάτμορ. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζόουνς. Μόνο η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους, αφού μετρούν τρία σερί «διπλά» με αντίπαλο τη Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις.  

Πιθανές ενδεκάδες

Φούλαμ (4-3-3)

Μπετινέλι

Φρέντερικς

Οντόι

Ρίαμ

Τάργκετ

Κάρνεϊ

Γιόχανσεν

Μακντόναλντ

Πιαζόν

Μίτροβιτς

Σεσενιόν

Σάντερλαντ (3-5-2)

Στιλ

Μάθιους

Κονέ

Οσί

Γουίλσον

Κάτερμολ

Μακνέρ

Χάνιμαν

Ασόρο

Μακμάναμαν

Φλέτσερ

Εκτίμηση

Η Φούλαμ αναμένεται να νικήσει τη Σάντερλαντ, ενώ ενδέχεται αυτό να συμβεί και με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Άλλωστε είναι πιθανό και οι «μαύρες γάτες» να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα με «όπλο» την καλή παράδοση που έχουν στη συγκεκριμένη έδρα. Άρα, γι’ αυτούς τους λόγους θα επιλέξω το OVER 3,5 γκολ.

Σε ενδιαφέρει