Σεβίλλη – Μπάγερν: Στο… ξέφωτο και όπου τις βγάλει

Με φουλ επιθετική διάθεση αναμένεται να παραταχθούν απόψε στο «Σάντσες Πιθχουάν» Σεβίλλη και Μπάγερν με στόχο το πρώτο μεγάλο βήμα προς τα ημιτελικά.
Σεβίλλη – Μπάγερν: Στο… ξέφωτο και όπου τις βγάλει

Πρώτος προημιτελικός στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπάγερν. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Μόναχο.

Τα προγνωστικά μου

Σεβίλλη – Μπάγερν: Goal/Goal (1.65)

Ανάλυση

Ακόμα προσπαθεί να χωνέψει η Σεβίλλη πως έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα το Σάββατο στην Πριμέρα. Προηγήθηκε 2-0, έριξε στα σχοινιά την αντίπαλό της, αλλά υπολόγιζε χωρίς το δίδυμο Σουάρες – Μέσι. Ο πρώτος στο 88’ και ο δεύτερος ένα λεπτό αργότερα της στέρησαν μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας ενόψει του σημερινού σπουδαία ματς κόντρα σε μία φουλ επιθετική αντίπαλο. Τρίτο σερί goal/goal και over για τους γηπεδούχους, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς γκολ στο Πιθχουάν και επικρατώντας 2-1 με το σπαθί τους στο Ολντ Τράφορντ. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν εντός έδρας από ισπανική ομάδα σε σύνολο 11 αγώνων. Τεράστια η απώλεια του ηγετικού μέσου Μπανέγα. Θα παραταχθούν με ένα κλασικό 4-2-3-1 και τον εξαιρετικό Γεντέρ να σηκώνει το βάρος της επίθεσης έχοντας στηρίγματα από τους Σαράμπια, Βάσκες και Κορέα.

 

Απλώς ασταμάτητη. Η Μπάγερν κάνει ότι θέλει στην Μπουντεσλίγκα και σαρώνει τα πάντα στον διάβα της. Ξεπέρασε με εκκωφαντικό τρόπο την ήττα στη Λειψία σαρώνοντας τη Ντόρτμουντ με 6-0. Τρία γκολ ο Λεβαντόφσκι, ένα ο Μίλερ, ένα ο Ριμπερί και το κερασάκι ο Ροντρίγκες. Αν βρει ρυθμό επιθετικά δεν έχει αντίπαλο. Τελειωμένη υπόθεση ο τίτλος. Κρυφός πόθος η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εννιά over στα δέκα τελευταία ματς. Μία μόνο ήττα σε 21 αγώνες. Δώδεκα διαδοχικά over στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν έχει μάθει να… κρύβεται. Θα ψάξει γκολ απόψε. Λείπουν Νόιερ, Κομάν, επιστρέφει σε σχέση με το τελευταίο ο Βιδάλ. Στον προηγούμενο γύρο έκανε πλάκα στην Μπεσίκτας κερδίζοντας μέσα έξω με 5-0 και 3-1. Ο Χάινκες δεν αλλάζει το 4-1-4-1 έχοντας τον Λεβαντόφσκι αιχμή του δόρατος στην επίθεση, ενώ στη μεσαία γραμμή θα κινούνται με φουλ επιθετικές διαθέσεις οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Ροντρίγκες και Μίλερ.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεβίλλη (4-2-3-1)

Ρίκο

Νάβας

Κιάερ

Λενγκλέ

Εσκουδέρο

Ενζόνζι

Πισάρο

Σαράμπια

Βάσκες

Κορέα

Γεντέρ

Μπάγερν (4-1-4-1)

Ούλραϊχ

Κίμιχ

Χούμελς

Μπόατεγκ

Αλάμπα

Βιδάλ

Ρόμπεν

Μίλερ

Ροντρίγκες

Ριμπερί

Λεβαντόφσκι

Εκτίμηση

Αν βρει ρυθμό η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο επιθετικά, αλλά στο Πιθχουάν η Σεβίλλη έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν «μασάει» από αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως αν δεν βρουν γκολ απόψε θα δεινοπαθήσουν στο Μόναχο. Οι φιλοξενούμενοι δεν παίζουν ποτέ με την παραμικρή σκοπιμότητα. Ματς που λογικά θα έχει γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Ξεκάθαρη επιλογή το αμφίσκορο.  

Σε ενδιαφέρει