Σούπερ Λιγκ: Δύσκολο τεστ για ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Με τρεις αγώνες ξεκινά σήμερα η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η οποία είχε διακοπεί έπειτα από τα γνωστά γεγονότα στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Σούπερ Λιγκ: Δύσκολο τεστ για ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Σε μάχη για την τρίτη θέση μετατράπηκε το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ μετά τις ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Ανάλυση

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Οι γηπεδούχοι, πάντως θα έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα, αφού εκτός από τον τραυματία Μανούσο, δεν θα έχουν τους τρεις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας). Από την άλλη ερωτηματικό αποτελεί η αγωνιστική κατάσταση που θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ μετά την ποινή που του επιβλήθηκε και τον άφησε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πάντως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του ανέτοιμου Βαρέλα και του τραυματία Μουλέν. Οκτώ φορές συναντήθηκαν την τελευταία δεκαετία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, δύο με νικητή τον Ατρόμητο και δύο με νικητή τον ΠΑΟΚ. Στο σημερινό αγώνα θα πάμε με τα γκολ, οπότε G/G και OVER.

 

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να πλησιάσει στην κορυφή.  Οι γηπεδούχοι του Ζοσέ Ανιγκό βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και στην έδρα τους φέτος παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία 6 ματς μετρούν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ αντίστοιχα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Εκτός μάχης από πλευράς Λεβαδειακού έχουν τεθεί οι Ζαραδούκας, Λεονάρντο και Γιουσούφ. Από την άλλη ο Όσκαρ Γκαρσία απέκλεισε από την αποστολή τους Ένχελς και Χατζησαφί. Σε 13 αγώνες εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό οι Πειραιώτες μετρούν 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, με γκολ 28-10 υπέρ τους. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για τη νίκη και γι’ αυτό η πρώτη επιλογή μας στον εν λόγω αγώνα είναι το 2.  

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα

Στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστική ο 11ος στη βαθμολογία Παναιτωλικός υποδέχεται τον 9ο ΠΑΣ Γιάννενα στις 15.00 στο γήπεδο του Αγρινίου. Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει πέντε σημαντικές απουσίες, αφού από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν αλλά και ο Μπεχαράνο λόγω ίωσης. Έτσι, θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Μοράλ στην επίθεση. Σημειωτέον ότι ο Παναιτωλικός έχει καλή παράδοση όταν υποδέχεται τους Ηπειρώτες στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και θα πάει στο Αγρίνιο με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πετράκης ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει αποδείξει πως ξέρει να εκμεταλλεύεται την έφεση του Κόντε στο σκοράρισμα και σίγουρα μπορεί να το κάνει και σήμερα. Από πλευράς φιλοξενούμενων θα απουσιάσουν οι Καρανίκας, Σολτάνι και Μπετρά. Πιθανότατα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, οπότε πάμε με το OVER προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

 

Σε ενδιαφέρει