Μπεσίκτας – Μπάγερν: Τυπική διαδικασία χωρίς σκοπιμότητες

Το 5-0 του πρώτου αγώνα δίνει στην Μπάγερν ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση και την ελευθερία να δούμε πλούσιο θέαμα στη σημερινή αναμέτρηση.
Μπεσίκτας – Μπάγερν: Τυπική διαδικασία χωρίς σκοπιμότητες

Στο Μπεσίκτας Παρκ της Πόλης η Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να αποχωρήσει από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με ψηλά το κεφάλι κόντρα στη σούπερ φορμαρισμένη και αήττητη το 2018, Μπάγερν.

Τα προγνωστικά μου

Μπεσίκτας – Μπάγερν: Goal/Goal & Over 2,5 (1.80)

Ανάλυση

Η υπόθεση πρόκριση έχει χαθεί οριστικά μετά το εις βάρος της 5-0 του πρώτου αγώνα. Σήμερα η Μπεσίκτας θα παλέψει ουσιαστικά για να αποχωρήσει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Η αποβολή του Βίντα στον πρώτο αγώνα την αποσυντόνισε εντελώς και δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να αντέξει στην τρομερή πίεση των Γερμανών. Πλέον επικεντρώνεται περισσότερο στα εγχώρια έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Γαλατά στη μάχη του τίτλου στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η ήττα στο Μόναχο ήταν η πρώτη της φετινή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ στο σπίτι της παραμένει αήττητη εδώ και οχτώ αναμετρήσεις. Μάλιστα οι πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες συνοδεύτηκαν από goal/goal. Αγκάθι η άμυνα απόψε, αφού λείπουν οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί Βίντα, Τόσιτς Και Πέπε. Ετσι θα γίνουν αλχημείες. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Νεγρέδο στην κορυφή της επίθεσης. Από πίσω θα κινούνται Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Μπάμπελ.

Μπεσίκτας – Μπάγερν για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπάγερν περισσότερο για τουρισμό έφτασε στην Πόλη, αφού το υπέρ της 5-0 της έχει φέρει ουσιαστικά στην οχτάδα της διοργάνωσης. Εκανε ότι ήθελε στον πρώτο αγώνα σκοράροντας με τους Μίλερ (δις), Λεβαντόφσκι (δις) και Κομάν. Πάντως με δεδομένη την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει κανέναν λόγος να προβεί ο Χάινκες σε αλλαγές και έτσι πήρε μαζί του όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας. Στον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος έκανε πλάκα στο Αμβούργο με 6-0. Συμπλήρωσε 17 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Πέντε διαδοχικές νίκες και 11 κολλητά over μετράει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αλλάζει το 4-1-4-1 με τον Λεβαντόφσκι αιχμή του δόρατος στην επίθεση, ενώ από τα άκρα θα βγαίνουν οι Μίλερ και Ριμπερί.  Δεν υπολογίζονται Νόιερ, Κομάν, Ρόμπεν και Τολισό.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπεσίκτας (4-2-3-1)

Φάμπρι

Γκιονούλ

Μεδέλ

Ουισάλ

Αντριάνο

Χάτσινσον

Τολγκάι

Κουαρέσμα

Ταλίσκα

Μπάμπελ

Νεγρέδο

Μπάγερν (4-1-4-1)

Ουλράιχ

Κίμιχ

Μπόατενγκ

Χούμελς

Αλάμπα

Μαρτίνεθ

Μίλερ

Τιάγκο

Βιδάλ

Ριμπερί

Λεβαντόφσκι

Εκτίμηση

Ελεύθερο ματς, χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Η Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι αποχωρώντας από τη διοργάνωση με μια τιμητική νίκη. Η Μπάγερν δεν χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν. Παίζει φουλ επιθετικά και χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Ξεκάθαρη επιλογή ο συνδυασμός goal/goal και over, σε ένα ματς που λογικά θα πάρει από νωρίς τον δρόμου του… ροντέο.

Σε ενδιαφέρει