Φρανκφούρτη – Λειψία: Βλέπουν Τσάμπιονς Λιγκ

Μεγάλη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα δίνουν Φρανκφούρτη και Λειψία έχοντας αποκλειστικό στόχο το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Φρανκφούρτη – Λειψία: Βλέπουν Τσάμπιονς Λιγκ

Ο αγώνας στην Κόμερτσμπανκ Αρένα ανάμεσα στην Φρανκφούρτη και τη Λειψία ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Τα προγνωστικά μου

Φρανκφούρτη – Λειψία: Goal/Gaol (1.70)

Ανάλυση

Ακόμα μια μεγάλη νίκη για την Φρανκφούρτη, που επικράτησε με 4-2 της Κολωνίας. Με νίκη απόψε πατάει στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συμπλήρωσε τέσσερα over στα πέντε τελευταία ματς. Βγάζει τρομερή ενέργεια επιθετικά. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα μετά την επιστροφή του αμυντικού Αμπραάμ. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με τους Αλέρ και Ρέμπιτς να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

Η Λειψία βρίσκεται δύο βαθμούς ψηλότερα από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει ως βασικό στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Νάπολι με 3-1 και ανατροπή. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπει καιρό ο ακραίος αμυντικός Χάλστενμπεργκ. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε της Φρανκφούρτης με 2-1. Δεδομένο το 4-4-2 με τους Βέρνερ και Πόουλσεν στην επίθεση.

Εκτίμηση

Μεγάλη η δυναμική των δύο ομάδων στο επιθετικό κομμάτι. Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και έχουν ξεκάθαρο στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία έχει να αντιμετωπίσει την κόπωση του Γιουρόπα, αλλά δεν μπορώ αυτή την περίοδο να την κοντράρω. Ξεκάθαρη επιλογή το goal/goal, σε μια αναμέτρηση που έχω την αίσθηση πως θα περάσει από το 1-1!

 

Σε ενδιαφέρει