Μίλγουολ – Κάρντιφ: Ισορροπημένο εξ αρχής

Πολύ ισορροπημένο αναμένεται το ματς, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό.
millwall cardiff

Με την αναμέτρηση Μίλγουολ – Κάρντιφ ξεκινάει απόψε η 31η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. Με ένα καλό σερί οι γηπεδούχοι έχουν ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι Ουαλοί βρίσκονται πάντα μέσα στο κόλπο της απευθείας ανόδου. 

Τα προγνωστικά μου

Μίλγουολ – Κάρντιφ : X (3,31)

Aνάλυση

Μετά από μια πολύ άσχημη εμφάνιση, η Μίλγουολ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ρότσντεϊλ εκτός έδρας για τον επαναληπτικό του κυπέλλου και έτσι αποχαιρέτισε τη διοργάνωση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο κόουτς Χάρις έκανε 7/11 αλλαγές στο βασικό σχήμα, κάτι που επηρέασε εμφανέστατα την εικόνα της ομάδας. Πάντως, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-0 εκτός έδρας επί της Ρέντινγκ, παραμένοντας για τέταρτο σερί ματς αήττητη και έχοντας ανέβει στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο εξτρέμ Ο’ Μπράιεν, ενώ στην αποστολή θα βρεθούν οι νεοφερμένοι Τόφολο, Μάρσαλ και Κέιχιλ. Από την άλλη μεριά, η Κάρντιφ έκανε… περίπατο εκτός έδρας επί της Λιντς με 4-1 την περασμένη αγωνιστική, αποδεικνύοντας ότι φέτος μπορεί να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόλις στο -3 από τη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ουαλοί. Σαφώς ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του εμφανίζεται ο Γουόρνοκ, ενώ για το σημερινό ματς ανέφερε πως πρέπει να προσπαθήσει πολύ η ομάδα του για να πάρει κάτι θετικό απέναντι σε έναν σύλλογο με παρόμοια φιλοσοφία. Επιστρέφει ο μπακ Μπένετ, ενώ εκτός παραμένουν ο μπακ Πελτιέ και οι χαφ Μπράισον και Γκούναρσον.

Εκτίμηση

Η πρόσφατη κατάσταση των δύο ομάδων, αλλά και η προϊστορία των μεταξύ τους ματς στο Λονδίνο μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως και το σημερινό ματς αναμένεται αμφίρροπο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η μοιρασιά είναι πολύ πιθανή. Χ

Σε ενδιαφέρει