Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης: Οδηγός… έπους το πρωτάθλημα

Με τη Σταντάρ να έχει επικρατήσει 4-1 στην πρώτη αναμέτρηση, η Μπριζ θα πρέπει απόψε να υπερβάλει εαυτόν για να φέρει τα πάνω-κάτω έχοντας , όμως , οδηγό το φετινό 4-0 του πρωταθλήματος.
c   ee bbfbdcf

Επαναληπτικός ημιτελικός Βελγίου ανάμεσα στην Κλαμπ μπριζ και τη Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα της Λιέγης επικράτησε 4-1 στον πρώτο αγώνα. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης: 1 & Over 2,5 (2.25)

Ανάλυση

Τραγική στο αμυντικό κομμάτι το τελευταίο διάστημα η Μπριζ. Έχει δεχτεί 13 γκολ στα πέντε τελευταία ματς και δικαίως έμεινε στο 3-3 με τη Σαρλερουά στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Απόψε ψάχνει την υπέρβαση μετά την βαριά ήττα στη Λιέγη με 4-0. Πάντως έχει κερδίσει φέτος τη Σταντάρ στο ίδιο γήπεδο με 4-0. Σύμμαχο η παράδοση με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες τα τελευταία χρόνια εντός. Μετράει πέντε over στα έξι τελευταία ματς. Λείπουν οι αμυντικοί Πουλέν και Ντεκάρλι. Σημαντική η απώλεια του μέσου Ντενίς.

Ντερμπάρα στο Μπριζ. Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Σταντάρ το μόνο που έχει να κάνει απόψε είναι να υπερασπιστεί το καθαρό 4-1 του πρώτου αγώνα. Πριν συμπληρωθούν 60’ λεπτά βρισκόταν μπροστά με 4-0 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Εμόντ με τρία τέρματα. Η αντίπαλός της μείωσε και αυτό επιφέρει ένα μικρό άγχος απόψε. Μάχεται για την εξάδα στο πρωτάθλημα. Έρχεται από εκτός έδρας 3-0 επί της Λόκερεν. Πέντε over στα έξι τελευταία, όπως και η αντίπαλός της απόψε. Λείπει καιρό ο μέσος Μποκαντί.

Εκτίμηση

Η Μπριζ είναι αναγκασμένη να βγει από νωρίς στο ξέφωτο κυνηγώντας τουλάχιστον τρία γκολ. Αμυντικά οι δύο ομάδες συνεχίζουν να έχουν πολλά κενά. Ξεκάθαρη επιλογή το ροντέο, με το over να φαντάζει μονόδρομος, αλλά για να ανεβάσω την απόδοση θα κολλήσω και τον άσο καθαρά λόγω έδρας.

Σε ενδιαφέρει