Κύπελλο Γερμανίας: Σκοράρουν στο Γκελζενκίρκχερ

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας απόψε με τις αναμετρήσεις Φρανκφούρτη – Μάιντζ και Σάλκε – Βόλφσμπουργκ.
Κύπελλο Γερμανίας: Σκοράρουν στο Γκελζενκίρκχερ

Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Γερμανίας , όπου σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση

Φρανκφούρτη – Μάιντζ

Η Φρανκφούρτη μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με 3-0. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Θεωρητικά ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην ουσία ο συγκεκριμένος στόχος αποτελεί όνειρο απατηλό. Στο Κύπελλο ξεπέρασε τα εμπόδια των Έρντερμπρουκ, Σβάινφουρτ και Χάιντενχαϊμ. Φέτος αντιμετώπισε τη Μάιντζ εκτός έδρας μένοντας στο 1-1. Οι φιλοξενούμενη πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην εκπληκτική Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε δικαίως με 2-0. Το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, αφού στην Μπουντεσλίγκα συνεχίζει να μάχεται για την επιβίωσή της με νύχια και με δόντια. Μακριά από την έδρα της έχει να χαμογελάσει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο. Φέτος έχει 0-4-6 στο πρωτάθλημα. Σημαντική η πρόκριση επί της Στουτγάρδης με 3-1 στον προηγούμενο γύρο. Φαβορί μεν η Φρανκφούρτη, αλλά η Μάιντζ προσεγγίζει φουλ επιθετικά τα παιχνίδια της και δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της. Ψηλότερα το over από τον άσο.

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Aφορά την αγορά “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ

Απίστευτα πράγματα έγιναν για να χάσει τη νίκη η Σάλκε στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Βέρντερ. Προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες, έπνιξε την ισοφάριση ο κίπερ Φέρμαν, είχε δοκάρι με παίκτη λιγότερο και τελικά ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Ακροβατεί στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου καθάρισε με 1-0 την Κολωνία. Η Βόλφσμπουργκ, όπως και η αντίπαλός της, έχασε δικό της παιχνίδι το Σάββτο μένοντας στο 1-1 με την Στουτγάρδη. Καλύτερη στο χορτάρι, προηγήθηκε, θα μπορούσε να καθαρίσει, αλλά ένα λάθος την στοίχισε την ισοφάριση. Πολύ κλειστά τα παιχνίδια της στο φετινό Κύπελλο. Με 1-0 τη Νόρντεστεντ και το Αννόβερο, ενώ κόντρα στη Νυρεμβέργη χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο μετά από το σβηστό 0-0. Λείπουν Καμάτσο, Μπατσικόφσκι και Ουντοκάι. Στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 1-1. Δεν αποκλείω να συμβεί κάτι ανάλογο κι απόψε. Θα επιλέξω το goal/goal και ας κάτσει η μπίλια όπου θέλει.

Σε ενδιαφέρει