Κύπρος: Πού θα σταματήσει το κοντέρ ο ΑΠΟΕΛ

Ματς-προπόνηση έχει μπροστά του απόψε ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ κόντρα στα πιτσιρίκια του υποβιβασμένου Εθνικού Άχνας.
b  n

Εμβόλιμη η 23η αγωνιστική στην Κύπρο, με το σημερινό πρόγραμμα να έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί, τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ανάλυση

ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Άχνας

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν να κυνηγούσε τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά στο κρίσιμο ντέρμπι κορυφής έδειξε χαρακτήρα και με ανατροπή επικράτησε 2-1. Έτσι ο ΑΠΟΕΛ πάτησε κορυφή και δεν πρόκειται να την αφήσει με τίποτα. Σε 22 αγωνιστικές έχει 16 over. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Λείπουν Εφραίμ, Λάγο, Ρουέδα, Βινίσιους και Μερκής. Ο Εθνικός άχνας έχει ξεγράψει προ πολλού την κατηγορία και δείχνει να έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με τον υποβιβασμό. Πλέον, έχουν φύγει οι περισσότεροι παίκτες και αγωνίζεται με Κύπριους πιτσιρικάδες. Έτσι δέχτηκε μια ωραιότατη τεσσάρα εντός έδρας από τον Άρη Λεμεσού. Δεν υπάρχει αναμέτρηση εδώ. Ο ΑΠΟΕΛ θα καθαρίσει και θα σταματήσει το κοντέρ όπου θέλει. Ανύπαρκτα άσος και over. Μοναδική επιλογή ο άσος στο -3 χάντικαπ.

Εμβόλιμες μάχες στην Κύπρο. Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ανώμαλη προσγείωση για τη Νέα Σαλαμίνα που ταπεινώθηκε στην έδρα της Ομόνοιας με 5-1. Τουλάχιστον οι δύο τριάρες με Εθνικό Άχνας και Πάφο που προηγήθηκαν την έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη. Τελικό η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω. Πέντε no goal στα έξι τελευταία. Τρία σερί over. Λείπει λόγω τιμωρίας ο κίπερ Βεσελόφσκι. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει πάρει την κατιούσα και δεν δείχνει ικανός να αντιστρέψει το κλίμα. Ηττα εντός έδρας από την ΑΕ Λεμεσού. Πέντε ματς δίχως τρίποντο. Έξι ήττες στα εννιά τελευταία. Η ψυχολογία στο ναδίρ. Αγκάθι η άμυνα που είναι η χειρότερη στην κατηγορία. Δέχεται γκολ εδώ και δέκα αγώνες πρωταθλήματος. Αγκάθι οι απουσίες των βασικών Μιγκελίτο στο κέντρο και Τόρες μπροστά. Το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων και οι κακές άμυνες που διαθέτουν οδηγούν ξεκάθαρα στο over παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

ΑΕΚ Λάρνακας – Αλκή

Ξεκάθαρα η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα έστω κι αν απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Δεν παρατάει κανένα ματς, παίζει πολύ επιθετικά και έρχεται από δύο τεσσάρες στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη και στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δόξα. Πέντε σερί over 3,5. Στα 18 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ηττήθηκε μόνο από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας με 3-1. Η Αλκή δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά με τους γηπεδούχους. Μπορεί να απέχει επτά βαθμούς από την ουρά και να είναι σχετικά άνετη, αλλά τελευταία κάνει νερά. Μόνο μία νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων της. Πισωγύρισμα το πρόσφατο εντός έδρας 3-4 από τον Ερμή. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε εντός από την ΑΕΚ με 1-0. Λογικά το ίδιο θα συμβεί κι απόψε, αλλά με ένα μεγαλύτερο σε έκταση σκορ.

Σε ενδιαφέρει