Μπόλτον – Μπρίστολ Σ.: Διαφορετικά κίνητρα, ίδιος στόχος

Για τη νίκη θα παλέψουν και οι δύο ομάδες.
bolton bristolcity

Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Μπόλτον – Μπρίστολ Σίτι ανοίγει απόψε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. Διαφορετικά τα κίνητρα, όμως ίδιος είναι ο στόχος και για τις δύο: η νίκη.

Τα προγνωστικά μου

Μπόλτον – Μπρίστολ Σίτι : Over 2,5 (2,04)

Aνάλυση

Από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ίπσουιτς προέρχεται η Μπόλτον και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη από το βαθμό, καθώς η αντίπαλός της είχε διπλό δοκάρι στο 90′ για να… κλέψει τη νίκη. Πάντα στα όρια παίζει φέτος και πρόκειται να δώσει μεγάλη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Για την ώρα ορίζει την ζώνη, βρισκόμενη ισόβαθμη με τη Χαλ που είναι έξω από αυτήν. Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι είναι σήμερα ο στόπερ Γουίτερ και ο φορ Γουίλμπραμ, ενώ εκτός παραμένει ο χαφ Πράτλι. Από την άλλη μεριά, η Μπρίστολ Σίτι πήρε τη νίκη με 2-0 επί της ΚΠΡ την περασμένη αγωνιστική και συνέχισε να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Πλέον, η ομάδα του Τζόνσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση, όμως απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη δυάδα της απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μπέικερ, ενώ εκτός παραμένουν ο γκολκίπερ Φίλντινγκ και κάποιοι μακροχρόνιοι. Ίσως ξεκινήσει από την αρχή ο φορ Ντιονί που έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με την ΚΠΡ.

Γνώρισε καλύτερα την Sportingbet

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και δε θα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Αυτή η επιθυμία μπορεί να φέρει τα πολλά γκολ, επιλογή που πληρώνει εξαιρετικά. Over 2,5

Σε ενδιαφέρει