ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης: Επιστρέφουν στις νίκες οι Κρητικοί

Ξεκάθαρο το προβάδισμα του αποφασισμένου ΟΦΗ στο σημερινό ματς με την σκληροτράχηλη ΑΕ Καραϊσκάκης.
ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης: Επιστρέφουν στις νίκες οι Κρητικοί

Με τον αγώνα ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης: 1 & UNDER 2,5

Ανάλυση

Άτυχος όσο δεν πάει ο ΟΦΗ στον εκτός έδρας αγώνα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. Πολλές κλασικές ευκαιρίες και τρία δοκάρια τον κράτησαν μακριά από ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και διέκοψαν ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Έφτασε τα πέντε no goal στα έξι τελευταία ματς. Πλέον βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Παναχαϊκή και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο γκέλας. Βέβαια, με τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, αλλά και με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών που προηγήθηκαν κάνει άθλο. Λείπουν Ντίνας, Λεάλ, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας και Νάστος.

Η Winmasters ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Ανακάλυψέ την

Η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι από τις πιο σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος και δικαίως παραμένει μακριά από μπελάδες. Με το σπαθί της έφυγε με το 0-0 στα δύο κολλητά ματς με Άρη και Δόξα Δράμας Έξι under στα επτά τελευταία. Τα τρία πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Αγωνίζεται πάντα με πρώτο της μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Μακριά από την έδρας τους οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι διαδοχικά under. Δεν κέρδισαν σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία. Λείπουν απόψε ο κίπερ Σιαράβας και οι Άτσκα, Δημητριάδης, Γυφτόκωστας και Χρουσιέλ.

Εκτίμηση

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και δείχνει να μην καταλαβαίνει από προβλήματα. Από καθαρή ατυχία ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική. Θα πρέπει, όμως, να βρει διαδρόμους στην εξαιρετική άμυνα της ΑΕ Καραϊσκάκης, που είναι μανούλα στο να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου. Ωραιότατο combo άσου και under 2,5.

Σε ενδιαφέρει