Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Πέφτουν κορμιά στο Μπράμαλ Λέιν

Μεγάλη μάχη με φόντο την άνοδο ανάμεσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα. Έμπλεξαν για τα καλά Μπέρμιγχαμ και Σάντερλαντ. Αντεπιτίθεται η Μίντλλεσμπρο.
Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Πέφτουν κορμιά στο Μπράμαλ Λέιν

Εμβόλιμη αγωνιστική απόψε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με πολλά οριακά ματς σε ουρά και θέσεις της ανόδου.

Μπέρμιγχαμ – Σάντερλαντ

Ποιος το φανταζόταν ότι μετά από 28 αγωνιστικές η Μπέρμιγχαμ και τη Σάντερλαντ θα βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί εκτός έδρας 1-1 κόντρα σε Πρέστον και Χάντερσφιλντ για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα επτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Η Σάντερλαντ δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο και θα είναι πιο ξεκούραστη. Έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Χαλ με 1-0. Νίκη-ανάσα που την έφερε σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις επιβίωσης. Συμπλήρωσε έξι σερί no goal. Τα 4 από τα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Δεν αποκλείω να επαναληφθεί κι απόψε το συγκεκριμένο σενάριο. Τρία σερί μεταξύ τους σύνολα τερμάτων «2-3». Πάμε φουλ για το τέταρτο.

Γνώρισε από… μέσα τη Winmasters σε έλάχιστο χρόνο

Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Η Μίντλεσμπρο κάνει την τελική της αντεπίθεση για να προλάβει την πρώτη εξάδα. Τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Έμπειρη ομάδα που δείχνει ξεκάθαρα να έχει ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα γι’ αυτό και κόντρα στην Μπράιτον έπαιξε με αλλαγές στο Κύπελλο και αποκλείστηκε με 1-0. Νωρίτερα είχε ρίξει τρία γκολ στην έδρα της ΚΠΡ για το πρωτάθλημα. Απόψε η νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊν αποτελεί αυτοσκοπό. Σημαντικό το ότι οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να ξεμένουν από στόχους, αφού η άνοδος έχει κάνει φτερά και από την ουρά απέχουν επτά ολόκληρους βαθμούς. Διαφορά που μπορούν να διαχειριστούν. Περισσότερο τους απασχολεί το Κύπελλο, όπου απέκλεισαν με 3-1 τη Ρέντινγκ εντός έδρας. Μόνο μία νίκη έχουν στις επτά τελευταίες εξόδους τους. Κάκιστη πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Μίντλεσμπρο με τέσσερις διαδοχικές ήττες ανεξαρτήτως έδρας. Πιο πρόσφατη αυτή του πρώτου γύρου με 2-1. Κίνητρο, έδρα, ποιότητα και παράδοση δείχνουν τον δρόμο. Άσος.  

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στο Μπράμαλ Λέιν ανάμεσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα. Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες. Η Σέφιλντ βρίσκεται στην έβδομη θέση και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την εξάδα. Πρόκριση στο Κύπελλο επί της Πρέστον με 1-0. Πέντε ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην πέμπτη θέση και απέχει τρεις βαθμούς από τη δεύτερη. Στόχος αρχικά η απευθείας άνοδος και εν συνεχεία σν δεν της κάτσει τα μπαράζ. Δεν είχε Κύπελλο. Το άφησε σε δεύτερο μοίρα και αποκλείστηκε από την Πιτέρμπορο πρόωρα. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τελευταίο το 3-1 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες μετά από ένα εντυπωσιακό ματς έμειναν στο 2-2. Επτά σερί over έχουν μεταξύ τους. Θα κρατήσω το goal/goal περιμένοντας ένα ματς με μπόλικο 1-1.

Σε ενδιαφέρει