Γιουβέντους – Τορίνο: Ακούει Κυρία και… τρέχει

Αδυνατεί να κοιτάξει στα μάτια την μισητή Γιουβέντους η Τορίνο, που σήμερα καλείται να βρει λύσεις και στα σοβαρά προβλήματα απουσιών.
juve torino

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Τορίνο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Νοκ άουτ η αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Γιουβέντους – Τορίνο: 1 & UNDER 3,5 (2.00)

Ανάλυση

Με τον Ντιμπάλα σε μεγάλη μέρα η Γιουβέντους καθάρισε με 3-1 τη Βερόνα εκτός και συνέχισε το κυνήγι της κορυφής. Μόλις έναν βαθμό απέχει από τη Νάπολι και θέλει να αντεπιτεθεί μέχρι να ξεκινήσουν εκ νέου οι απαιτητικοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Κύπελλο αποτελεί ακόμα μία δίοδο επιτυχίας στη φετινή σεζόν, αλλά το προσεγγίζει με αλλαγές ως τώρα και το ίδιο θα συμβεί απόψε. Ο Αλέγκρι δήλωσε πως θα αφήσει κάποιους παίκτες εκτός, αλλά όχι σε σημείο που θα επηρεαστεί η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Λείπουν Μπουφόν, Ντε Σίλιο και Κουαρδάδο. Θα παίξει με 4-3-2-1 και τους Κόστα, Ντιμπάλα πίσω από τον φουνταριστό Ιγκουαϊν. Στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος καθάρισε εύκολα την Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι με 4-0.

Τοπικό ντέρμπι στο Τορίνο.

Οι φιλοξενούμενοι κάθε φορά που αντιμετωπίζουν τη μισητή Γιούβε είναι σαν να παίζουν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, η παράδοση είναι συντριπτικά εις βάρος τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν 10 ήττες και 3 ισοπαλίες κόντρα στη Μεγάλη Κυρία. Έχουν να βγάλουν διπλό από το 1995. Αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών το τελευταίο διάστημα και το ότι κατάφεραν να πάρουν το 0-0 από την Τζένοα κρίνεται άκρως ικανοποιητικό. Μάλιστα είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Δεν υπολογίζονται απόψε οι Λιάνκο, Λιάγιτς, Μπαρέκα., Ανσάλντι και ο ηγετικός φορ Μπελότι. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Φαλκέ, Νιάνγκ και Μπερενγκέρ στην επίθεση. Βέβαια περισσότερο θα μετατρέπεται σε 4-5-1 όταν η ομάδα βρίσκεται σε θέση άμυνας.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους (4-3-2-1)

Σέζνι

Λιχστάινερ

Ρουγκάνι

Μπαρτζάλι

Ασαμόα

Ματουιντί

Πιάνιτς

Μαρκίζιο

Κόστα

Ντιμπάλα

Ιγκουαϊν

Τορίνο  (4-3-3)

Μιλίνκοβιτς

Σιλβέστρι

Ν΄Κουλού

Μπουρντίσο

Μολινάρο

Μπασέλι

Ρινκόν

Ομπι

Φαλκέ

Νιάνγκ

Μπερενγκέρ

Εκτίμηση

Ξεκάθαρη η υπεροχή της Γιουβέντους παρά τον τοπικό χαρακτήρα της αναμέτρησης. Έδρα, εμπειρία, ποιότητα, παράδοση και αγωνιστικά νέα οδηγούν στον άσο. Αυτός, όμως, αξίζει μόνο συνδυαστικά με το under 3,5. Επαγγελματική νίκη-πρόκριση από την Κυρία.

Σε ενδιαφέρει