Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Όλα ανοικτά για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που και σήμερα λήξει 0-0 ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
panionios panaitolikos

“Πονηρό” 0-0 πήρε στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος στο πρώτο ματς της σειράς και αυτό γιατί για να προκριθεί χρειάζεται μόνο νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Σε περίπτωση, δε, ισοπαλίας με γκολ μένει εκτός. Πάντως, οι Νεοσμυρνιώτες ήταν άτυχοι, έχοντας δοκάρι στο 76′ και αποβολή που τους άφησε με παίκτη λιγότερο. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ηττήθηκε φυσιολογικά στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 3-0, μένοντας στην τελευταία θέση. Σήμερα, ο Κύπριος τεχνικός δε γίνεται να μην έχει στο μυαλό του το εντός με τον ΟΦΗ, οπότε θα δούμε αν θα χρησιμοποιήσει βασικούς ή θα προχωρήσει σε ροτέισον. Στα αγωνιστικά, τραυματίας είναι ο αμυντικός Μασούρας, ενώ εκτός παραμένουν οι μέσοι Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (Μ, και ο μεσοαμυντικός Άρτσε.

Ο Παναιτωλικός, αν και καλύτερος στο πρώτο ματς, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο τέρμα. Το 0-0, βέβαια, είναι η καλύτερη ισοπαλία που θα μπορούσε να πάρει, αφού σήμερα για να προκριθεί χρειάζεται ή να νικήσει ή να πάρει νέα ισοπαλία με γκολ. Στο πρωτάθημα, οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν 0-1 εντός έδρας από τον Ατρόμητο, δεχόμενοι στην τελευταία φάση του αγώνα το γκολ, το οποίο προήλθε από λάθος του γκολκίπερ Κνετ. Έτσι, η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται προτελευταία και θα παλέψει με τον Πανιώνιο για την παραμονή, όμως σήμερα το ματς είναι τελείως διαφορετικό. Διαθέσιμοι είναι οι μεσοεπιθετικοί Άλβαρες και Ρόσα, όμως εκτός μένουν οι Μουνιέ, Αριγίμπι, Μαλής, Ταχάρ, Λιάβας, Λουσέρο και Μαρσιάλ.

Σε ενδιαφέρει