ΠΑΟΚ – Σαραγόσα

Μετά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σαραγόσα και έχει στόχο απλά την αξιόμαχη εμφάνιση.
paok zaragoza

Αν μη τι άλλο, ο φετινός ΠΑΟΚ των πολλών οικονομικών προβλημάτων και του χαμηλού ποιοτικού επιπέδου το παλεύει και δείχνει έναν εγωισμό, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία του ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα με μεγάλη ψυχή επικράτησε 95-91 της Μπρίντιζι σε ένα ματς πολύ ροκ, που έδειχνε να το χάνει συχνά από τον έλεγχό του, αλλά πάντα επέστρεφε στη διεκδίκησή του και τελικά στο τέλος έχοντας σωστές επιλογές και καλές εκτελέσεις, πήρε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Για το πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε από το Περιστέρι, ηττήθηκε σχετικά άνετα με 80-75, με τη διαφορά να πέφτει από τους 24 πόντους που είχε φτάσει στα 5-6 λεπτά πριν από το τέλος. Ακόμα κι έτσι, όμως, έδειξε χαρακτήρα και έφερε τη διαφορά σε υποφερτά επίπεδα.

Μία κρύο, μία ζέστη για τη Σαραγόσα. Για το Champions League έχει ρεκόρ 3-2 και αυτή η επίδοση έγινε θετική την προηγούμενη εβδομάδα. Φιλοξένησε την Ντιζόν στην έδρα της και επικράτησε 75-60 των Γάλλων παίρνοντας σημαντική νίκη και βαθμολογική ανάσα. Ωστόσο, ακολούθησε μια πράγματι δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς αντιμετώπισε τη Βαλένθια και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (92-74). Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι πολύπειροι Σεΐμπούτις και Βάσκεθ, με τον δεύτερο να αποτελεί ίσως τον καλύτερο μπλοκέρ της γενιάς του, ενώ εξαιρετικές περιπτώσεις είναι οι Μπρουσίνο και Σίλεϊ, με τον Αμερικανό να έχει καριέρα σε ομάδες Ευρωλίγκα.

Σε ενδιαφέρει