Φόρεστ Γκριν – Κόβεντρι

Αμφίρροπη αναμέτρηση για το Λιγκ Τρόφι, με την Φόρεστ Γκριν όμως να βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ έχοντας πιάσει κορυφή.
forest green coventry

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η ομάδα της Φόρεστ Γκριν, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το Σάββατο επικράτησε με 3-1 της Κρόουλι χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Μάλιστα το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν η ομάδα του Κούπερ δεν πατούσε φρένο στην αναμέτρηση, ρίχνοντας τον ρυθμό της. Πλέον η Φόρεστ έπιασε κορυφή στη Λιγκ 2 κι απόψε με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται την Κόβεντρι για το κύπελλο. Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους της ομάδας, όμως ακολουθεί και σημαντικό παιχνίδι στο Έξετερ για το πρωτάθλημα και ο Κούπερ θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του.

Το χειρότερό της παιχνίδι στη σεζόν πραγματοποίησε η Κόβεντρι το περασμένο Σάββατο όταν και ηττήθηκε με 4-0 από την Ρόδεραμ. Μέχρι εκείνη την στιγμή η ομάδα του Ρόμπινς μετρούσε 5 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, όμως ήρθε η απότομη προσγείωση. Η εικόνα της ήταν κακή σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου, καθώς έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, απειλώντας τη Ρόδεραμ. Απόψε ο Ρόμπινς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σε ενδιαφέρει