ΟΦΗ – Πανιώνιος

Με στόχο να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και τις νίκες ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο που είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
ofi panionios

Χωρίς να πιάσει στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων, τουλάχιστον όχι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης 3-1 και μόνο ως θετικό στοιχείο μπορεί να προσμετρηθεί το γεγονός ότι χωρίς να πατήσει… γκάζι πέτυχε τρία γκολ. Έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ με 1-0, ωστόσο ισοφάρισε άμεσα και τον ευνόησαν οι συγκυρίες, καθώς τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ του Αστέρα, Πασαλίδης και αποβλήθηκε ο βασικός αμυντικός χαφ των Αρκάδων, Ιγκλέσιας. Οπότε, όλα πήραν τον δρόμο τους για τους Κρητικούς. Το αρνητικό που μπορεί να βρει κανείς, είναι το γεγονός ότι έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς που έχει δώσει. Πρόβλημα στο σημερινό η θέση του αμυντικού χαφ, καθώς ο Μεγιάδο είναι εκτός.

Όσο κι αν το παλεύει ο Πανιώνιος, κάθε φορά τα προβλήματα που έχει βάλει η ίδια η διοίκηση στους παίκτες, φαίνονται με την πρώτη αφορμή, αφού αυτό το -6 στην αρχή της σεζόν αποτελεί μεγάλο βραχνά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό το πάλεψε, μόχθησε, έπαιξε με πάθος και τελικά ηττήθηκε 1-0. Αν μπορούσε κάποιος να βάλει έναν τίτλο, είναι το «θέλει, αλλά δεν μπορεί». Ανασταλτικά κάπως «μακιγιάρονται» τα προβλήματα, αλλά μεσοεπιθετικά, τα περιμένει όλα από τον Αραμπούλι, χωρίς οι βοήθειες που έχει να είναι πολλές. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο μεσοεπιθετικός Άρσε είναι εκτός, όπως και ο Μανιάτης.

Σε ενδιαφέρει