Μπέρμιγχαμ – Μίντλεσμπρο

Να βγάλουν αντίδραση ψάχνουν απόψε και οι δύο ομάδες. Προβάδισμα η Μπέρμιγχαμ λόγω έδρας, όμως η Μπόρο έχει την παράδοση για σύμμαχο.
birmigham boro

Κοιλιά κάνει εσχάτως η Μπέρμιγχαμ, η οποία μετράει 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η τελευταία ήρθε εκτός έδρας κόντρα στη Γουίγκαν, σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε πολύ ακριβά το σοβαρό λάθος του τερματοφύλακά της. Οι συνεχόμενες ήττες φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει θέμα με τον προπονητή της ομάδας, στον οποίο ασκείται εντονότατη κριτική από τον κόσμο. Έχει αρκετά αμυντικά θέματα η ομάδα, ενώ το 4-4-2 δείχνει πως έχει κι αυτό τα προβλήματά του και δεν αποδίδει όπως στις αρχές. Πάντως το μεγάλο όπλο της ομάδας εξακολουθεί να είναι η έδρα της, καθώς εντός  χάνει πολύ δύσκολα βαθμούς, ενώ είναι ιδιαίτερα συμπαγής ανασταλτικά.

Χωρίς νίκη παραμένει και η Μίντλεσμπρο τις τελευταίες αγωνιστικές, τουλάχιστον όμως πήρε ισοπαλία κόντρα στην Πρέστον με σκορ 1-1. Πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές ο Γούντγκεϊτ στο αρχικό σχήμα και η ομάδα φάνηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Σέφιλντ. Η Μίντλεσμπρο έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, όμως η άμυνά της παραμένει εντελώς αναξιόπιστη. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε πάντως στο St. Andrew’s ήταν το 2012! Πάντως ο Γούντγκεϊτ αναμένεται κι απόψε να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα μιας και η ομάδα έχει αρκετές απουσίες σε όλες τις γραμμές.

Σε ενδιαφέρει