Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστροφή στις νίκες θέλει απόψε η Ατλέτικο κόντρα στη νεοφώτιστη Μαγιόρκα που παλεύει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κακό το ξεκίνημα για την Μαγιόρκα που βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς σε 5 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς. Το αποψινό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο που έχουν δώσει μέχρι στιγμής και όλοι στην ομάδα ελπίζουν πως θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και θα πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι. Και οι 4 βαθμοί της Μαγιόρκα μέχρι στιγμής προέρχονται από εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Η επιστροφή τους στη La Liga δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και φαίνεται στη βαθμολογία.

Η Ατλέτικο από την άλλη συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη κι άρχισε να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε μετράει 1 ήττα και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γιουβέντους για το Champions League. Μεγάλο πλήγμα για τους ροχιμπλάνκος αποδείχτηκε η φυγή του Γκριεζμάν, καθώς δεν έχουν βρει ακόμα τον παίκτη που θα σκοράρει όταν η κατάσταση δυσκολεύει. Παρά την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ και του Μοράτα, δεν έχουν έρθει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την ομάδα. Δημιουργούν φάσεις, όμως δεν τις εκμεταλλεύονται κατάλληλα. Παρ’ όλα αυτά όμως και παρά τις γκέλες στα τελευταία παιχνίδια, η Ατλέτικο βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Σε ενδιαφέρει