Νάπολι – Λίβερπουλ

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ούσα πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Λίβερπουλ επιστρέφει απόψε στη Νάπολη, για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Τρίτη τερμάτισε πέρσι η Νάπολι στον όμιλο, ισοβαθμώντας με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Η πρόκριση κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, όταν η Νάπολι ηττήθηκε με 1-0 μέσα στο Άνφιλντ κι έχασε μέσα από τα χέρια της το πολυπόθητο εισιτήριο για τους “16”. Οι Παρτενοπέι δείχνουν αποφασισμένοι φέτος να πάρουν την εκδίκησή τους. Ο Αντσελότι δήλωσε πως η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, όμως και η Νάπολι έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια για να είναι η ομάδα του πιο φρέσκια απόψε.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις φέτος στο Champions League με στόχο να υπερασπιστεί τον θρόνο της. Βέβαια, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο κύριος στόχος της ομάδας φέτος είναι το πρωτάθλημα, όμως όπως απέδειξε η ομάδα και πέρσι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και στις δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Μέχρι στιγμής οι Κόκκινοι πραγματοποιούν το απόλυτο ξεκίνημα, έχοντας κάνει το 5/5 στο πρωτάθλημα και βρίσκονται μόνοι πρώτοι με διαφορά 5 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός πλάνων σταθερά οι Άλισον και Κεϊτά, ενώ προστέθηκε η απουσία του Ορίγκι.

Σε ενδιαφέρει