Λιθουανία – Ουκρανία

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει απόψε η Ουκρανία κόντρα στη Λιθουανία που παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ομίλου.
lithouania oukrania

Παλεύει η Λιθουανία με το Λουξεμβούργο για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι ούτε αυτό εύκολο. Ο κόουτς Ουρμπόνας δήλωσε πως τα παιχνίδια κόντρα σε πιο δυνατές ομάδες δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες του, με τον κόσμο της ομάδας πάντως να έχει εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για απόψε οι γηπεδούχοι, όμως μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Ουρμπόνας να καλέσει τρεις νέους τερματοφύλακες σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή της ομάδας.

Ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 θα επιχειρήσουν να κάνουν απόψε οι Ουκρανοί, κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία. Αήττητη παραμένει η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει για τον όμιλο. Ο ίδιος πάντως αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Το μοναδικό “αγκάθι” στην αποψινή αναμέτρηση είναι συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο παίκτης της Σίτι, Ζιτσένκο στις δηλώσεις του. Ο Σεβτσένκο πάντως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το παιχνίδι.

Σε ενδιαφέρει