Σαμπουρτάλο – Αραράτ

Δεύτερη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σαμπουρτάλο υποδέχεται στη Γεωργία την Αραράτ, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι με τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας.
saburtalo ararat

Μέχρι τώρα η Σαμπουρτάλο έχει κάνει τα βασικά, έχοντας μάλιστα και μία πρόκριση επί της Σέριφ στην οποία θεωρούνταν αουτσάιντερ. Αποκλείστηκε φυσιολογικά στην επόμενη φάση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον στα προκριματικά του Γιουρόπα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’, αλλά με ένα τετράλεπτο χτύπημα ανάμεσα στο 72’ και το 76’ γύρισε το παιχνίδι προς το μέρος της παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Το θέμα είναι να εκμεταλλευθεί την έδρας στην οποία έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δύο ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αραράτ έφτασε την ΑΪΚ Στοκχόλμης στα όριά της μέχρι να αποκλειστεί, ενώ στη συνέχεια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε με δύο νίκες τη Λίνκολν δείχνοντας και πάλι πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, αλλά και δείγματα δυνατής προσωπικότητας. Στο πρώτο ματς φάνηκε να χάνει ένα ματς δικό της, καθώς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε ένα «νεκρό» τετράλεπτο, στο οποίο υπέστη και την ήττα της. Στα παιχνίδια της παρουσιάζονται πολλά γκολ.

Σε ενδιαφέρει