Άντερλεχτ – Μαλίν

Τρίτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα του Βελγίου.
Άντερλεχτ – Μαλίν

Ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολο το εγχείρημα που προσπαθούν στην Άντερλεχτ με τον Βινσάν Κομπανί στον πάγκο και αυτό αποδεικνύεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, αφού ακόμα η ομάδα δεν έχει πάρει νίκη στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μουσκόν και τελικά έμεινε στο 0-0, έχοντας δύο-τρεις καλές ευκαιρίες.., αλλά μέχρι εκεί. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός είναι κανονικά διαθέσιμος και θα αγωνιστεί και στο αποψινό ματς.
Ανακοινώθηκε ο επιθετικός πρώην της Λιντς, Ρουφ, που αναμένεται να δώσει λύση στα επιθετικά προβλήματα. Εκτός ο επιθετικός, Ντιματά και ο μεσοεπιθετικός, Μπακάλι.

Την καλύτερη δυνατή ρεβάνς από την Γκενκ για την απώλεια του Σούπερ Καπ πήρε η Μαλίν, καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό για τη διαφορά των δύο ομάδων, με 3-1 και πλέον έχει φτάσει στο 2/2. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε… φρένο στην Γκενκ και η ίδια χτύπησε με δύο αντεπιθέσεις στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Προφανώς το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά το 2/2 στο πρωτάθλημα, αλλά το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο. Σημαντικές απουσίες των Βαν Νταμ και Ενγκβαλ από την άμυνα και την επίθεση αντίστοιχα.

Σε ενδιαφέρει