Μάλμε – Σούντσβαλ

Η Μάλμε υποδέχεται τη Σούντσβαλ σε ένα ματς που διεξάγεται προκαταβολικά, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των γηπεδούχων.
malmo sundsvall

Σαν σε προπόνηση διέλυσε την Εσκιλσούντα η Μάλμε. Παίζοντας στην έδρα της και πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, η Μάλμε επικράτησε με μεγάλη ευκολία 5-0, ανοίγοντας το σκορ στο 26’, με σκόρερ τον Μολίνς. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος… έβρεξε. Μέχρι το 72’ είχε διαμορφωθεί το 4-0 και το τελικό σκορ σημειώθηκε στο 81’, με τη Μάλμε να παίρνει αυτή την εντυπωσιακή νίκη. Τώρα, εν όψει του σημερινού…. ιδιαίτερου παιχνιδιού, που διεξάγεται νωρίτερα από την ώρα του, δεν υπολογίζεται ο βασικός σέντερ μπακ, Αντρέας Βίντχαϊμ, ενώ σταθερά εκτός είναι οι βασικοί, Μπενγκτσον, Μπασιρού, Νίλσεν. Το καλό είναι ότι επιστρέψει ο Ρόσενμπεργκ. Πολύ καλό το σερί που τρέχει, αφού στα τελευταία 9 είναι αήττητη, μετρώντας 7 νίκες.

Μπορεί σε γενικές γραμμές να έχει τα χάλια της και να ταλαιπωρείται από εξωαγωνιστικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση της διοίκησης, αλλά η Σούντσβαλ έδειξε καρδιά κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΪΚ Στοκχόλμης. Τελικό σκορ 1-1 στην έδρα της, κι αν κάποια ομάδα αδικείται από την ισοπαλία αυτή είναι η ίδια. Μόλις στο 26’ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (42’) ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος είχε πολλές ευκαιρίες και σίγουρα περισσότερες από την ΑΪΚ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε και βολεύτηκε με τον βαθμό. Πρόκειται για μια εμφάνιση που αποτέλεσε νότα αισιοδοξίας μέσα στα προβλήματα που έχουν μαζευτεί τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο. Παραμένει χωρίς νίκη στα 5 τελευταία ματς.

Σε ενδιαφέρει