Μπρέντφορντ – Λιντς

Εκτός έδρας αποστολή για τη Λιντς κόντρα στην Μπρέντφορντ, στην προσπάθειά της να μην πετάξει στα σκουπίδια ό,τι έχτιζε μέσα στη σεζόν.
brentford leeds

Παλεύει με τον εαυτό της κυρίως η Μπρέντφορντ. Έχει μείνει χωρίς στόχους εδώ και αρκετές εβδομάδες και έτσι ψάχνει κίνητρα για να είναι σε μια υποτυπώδη αγωνιστική εγρήγορση. Αυτό μέχρι τώρα δεν συμβαίνει, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές, έχοντας 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Τελευταίο ματς, το τοπικό ντέρμπι με τη Μίλγουολ, κόντρα στην οποία έμεινε στο 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μόλις στο 15’ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στο 20’ ισοφάρισε άμεσα, αλλά στο 35’ έμεινε με 10 παίκτες. Ωστόσο, δεν περιορίστηκε να αμύνεται και ίσως το 1-1 να μην είναι την αφήνει ικανοποιημένη. Στα τελευταία 8 ματς έχει μόλις 1 νίκη.

Πραγματικά αυτό που κάνει η Λιντς είναι ο ορισμός της αγωνιστικής αυτοκτονίας. Έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, φιλοξένησε την αδύναμη Γουίγκαν και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 14’ και η Λιντς άνοιξε το σκορ στο 16’, η ομάδα του Μπιέλσα κατάφερε να ηττηθεί. Ισοφαρίστηκε στο 44’, έμεινε πίσω στο σκορ στο 62’ και το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίζει κόρνερ. Απογοητευμένος ο Αργεντινός τεχνικός όπως φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν έχει χρόνο για κάτι άλλο, αφού ακολουθεί το σημερινό παιχνίδι. Είναι πλέον εκτός δυάδας, αφού στην ισοβαθμία με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υστερεί και δεν έχει άλλα περιθώρια για δώρα.

Σε ενδιαφέρει