Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ

Την πορεία της για την κατάκτηση του δεύτερου στόχου που της έχει μείνει μέσα στη σεζόν θέλει να συνεχίσει η Παρί κόντρα στη Ναντ.
paris nantes

Αν υπάρχει ένα καλό από τον ταυτόχρονο νοκ-άουτ των Καβάνι και Νεϊμάρ, αυτό είναι η καθιέρωση του Κίλιαν Εμπαπέ ως του πραγματικού ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο νεαρός Γάλλος είναι πραγματικά απολαυστικός και οδηγεί μόνος του όλη αυτή την περίοδο τους πρωταθλητές σε έναν ρόλο που δεν ανέμενε να έχει, όχι τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία. Τελευταίο δείγμα της κρισιμότητάς του ήταν η εμφάνισή του κόντρα στην Τουλούζ εκτός έδρας, η οποία επιβραβεύθηκε και με ακόμα ένα γκολ. Πρόκειται για το 27ο για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, σε μόλις 24 συμμετοχές και με αυτό έδωσε το τρίποντο (0-1), με την Παρί απλά να μετρά αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παρί είχε μόλις 16 παίκτες στην αποστολή λόγω των τραυματισμών. Το Κύπελλο είναι επιτακτική ανάγκη, όχι λόγω της αξίας του, αλλά επειδή έμεινε εκτός από νωρίς στο Champions League και από το Λιγκ Καπ το οποίο κατέκτησε το Στρασβούργο. Διαθέσιμοι οι Μενιέ, Ντράξλερ, εκτός και ο Ντι Μαρία.

Όσο κι αν θέλει φέτος να κατακτήσει το Κύπελλο και να αφιερωθεί στη μνήμη του Εμιλιάνο Σάλα, η Ναντ έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, αφού πρέπει να περάσει μέσα από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Κι όχι μόνο αυτό… Ακόμα και αγωνιστικά, με την επιστροφή μετά τις εθνικές ομάδες, δεν έδειξε και στα καλύτερά της. Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο δεν πήρε ούτε βαθμό κόντρα στη Λιλ, αφού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο απανωτά γκολ έκανε το 2-0, αλλά από το 62’ έως το 69’ οι φιλοξενούμενοι το έκαναν 2-3… Το κερασάκι στην… τούρτα αποτέλεσε το χαμένο πέναλτι στο 83’ με το οποίο θα μπορούσε να κάνει το 3-3. Δεν είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς είχε χάσει με 2-4 και από τη Νιμ, δεχόμενη όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει 9 σερί εκτός έδρας Under.

Σε ενδιαφέρει