Betshop: Ανάληψη, κατάθεση, cashout

Η Betshop είναι μία από τις καλύτερες και πληρέστερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα με πλήθος επιλογών.
betshop cashout betmasters

H Betshop διαθέτει μία πλήρη και υπερσύγχρονη στοιχηματική πλατφόρμα, που θα καλύψει και τις ανάγκες του πιο απαιτητικού χρήστη. Όπως λοιπόν είναι πλήρης από στοιχηματικές αγορές, έτσι προσφέρει και πληθώρα επιλογών όσον αφορά στις καταθέσεις και τις αναλήψεις.

Τρόποι κατάθεσης

Η Betshop προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους κατάθεσης σε όλα της τα μέλη, με κύριο κριτήριο την ασφάλεια των συναλλαγών. Σου δίνεται η δυνατότητα να καταθέσεις το ποσό που θέλεις τόσο με ελληνικές όσο και ξένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, με ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller), με Paysafe, Moneysafe και φυσικά με την κλασική τραπεζική μεταφορά. Η Betshop προσφέρει μεγάλη ποικιλία στους τρόπους πληρωμής, θέλοντας κατά κύριο λόγο να διευκολύνει τον παίκτη. H ελάχιστη κατάθεση μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι 1€, με Paysafe 5€ και με όλους τους υπόλοιπους τρόπους 10€ (VISA, Neteller, Skrill κλπ). Το όριο κατάθεσης αγγίζει τα 15000 ευρώ αν και κάθε παίκτης μπορεί να βάλει τα δικά του όρια στον λογαριασμό του. Επίσης κατά την κατάθεση δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση

Τρόποι ανάληψης

Όπως είναι αναμενόμενο οι τρόποι ανάληψης δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τις μεθόδους κατάθεσης. Κι εδώ υπάρχει ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο, με τις περισσότερες επιλογές να σου έχουν τα χρήματά σου διαθέσιμα μέσα σε 24 ώρες. Για αρχή υπάρχει η δυνατότητα της τραπεζικής μεταφοράς, η οποία απαιτεί 1-2 εργάσιμες ημέρες, όμως υπάρχουν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller), οι κάρτες Moneysafe και Paysafe που είναι σαφώς πιο γρήγορες, με τα χρήματά σου να είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών. Φυσικά ούτε εδώ υπάρχει η παραμικρή χρέωση, με κάθε ανάληψη να πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν.

Cashout

Το Cashout είναι μία λειτουργία που πλέον προσφέρουν σχεδόν όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες και η οποία στην ουσία δεν σε αφήνει να βγεις χαμένος. Σου δίνεται η δυνατότητα να “κλείσεις” νωρίτερα το στοίχημά σου, αν βλέπεις πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζες. Εννοείται ότι η λειτουργία του cashout προσφέρεται σε pre-game και live ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μονά παιχνίδια όσο και σε παρολί.

Σε ενδιαφέρει