Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 19/6

Ολοκληρώνεται σήμερα όλη η 1η αγωνιστική των ομίλων και παράλληλα έχουμε πρεμιέρα στη 2η, με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας, Ρωσίας, κόντρα στην Αίγυπτο.
Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 19/6

Γρήγορα περνούν οι μέρες με το Μουντιάλ σε εξέλιξη και χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα κιόλας ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική όλων των ομίλων με την Κολομβία να αντιμετωπίζει την Ιαπωνία (15:00) και την Πολωνία τη Σενεγάλη (18:00) στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, ενώ το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, με την οικοδέσποινα Ρωσία να φιλοξενεί ουσιαστικά την Αίγυπτο που θα έχει αυτή τη φορά τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Κολομβία – Ιαπωνία (15:00)

Δύο παλιοί γνώριμοι ξανασυναντιούνται στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού και στην προηγούμενη διοργάνωση, στον όμιλο που συμμετείχε και η Εθνική, η Κολομβία είχε διαλύσει την Ιαπωνία 4 – 1 την τελευταία αγωνιστική και η Ελλάδα πήρε το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης. Γενικότερα, η Κολομβία έχει μεγάλες βλέψεις για τη φετινή διοργάνωση, αλλά το πρόβλημα για σήμερα ακούει στο όνομα του Χάμες Ροντρίγκες, που έχει μυϊκές ενοχλήσεις και δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα. Από την άλλη πλευρά, στον πάγκο είναι κάποιος… Ακίρα Νισίνο, που δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία ως πρώτος προπονητής και πήρε το χρίσμα μετά τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που απολύθηκε αφού η ομάδα προκρίθηκε, λόγω θετικών σχολίων που έκανε για τη Ν. Κορέα. Φυσικό επόμενο, η Ιαπωνία να προβληματίζει. Η Κολομβία είναι το φαβορί και μπορεί να σκοράρει με την απόδοση του 1 & Over 1,5 να έχει αξία ενώ με τη λογική ότι θα πιέσουν από νωρίς έχει λογική το Over 4 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Παίξε και εσύ μπάλα στο Μουντιάλ με κορυφαίες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Πολωνία – Σενεγάλη (18:00)

Αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι για την Πολωνία ο ηγέτης της άμυνας και πράγματι σπουδαίος σέντερ μπακ, Καμίλ Γκλικ. Αν χρησιμοποιηθεί οι Πολωνοί θα παίξουν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ειδάλλως η ζώνη των τεσσάρων θα προτιμηθεί. Επιθετικά όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην παρουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που θα είναι παρών και με αυξημένο κίνητρο, αφού ψάχνει κι αυτός τη μεταγραφή του από την Μπάγερν Μονάχου. Η Σενεγάλη έχει από την άλλη μεριά τον χαρακτηρισμό ως μίας από τις πιο ποιοτικές ομάδες από τη ζώνη της Αφρικής, έχοντας μονάδες όπως ο Κουλιμπαλί, Γκασαμά, Σαρ, Μανέ, Σανέ, Γκουέγε, Ντιούφ, Νιάνγκ, Μπαλντέ Κεϊτά και γενικότερα πολλά παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα. Δύο εξαιρετικά ποιοτικές ομάδες από τη μέση και μπροστά και παράλληλα η Πολωνία ψάχνεται με τον Γκλικ αμφίβολο μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε απόδοση – μαμούθ το συνδυαστικό του G/G και Over 2,5, ενώ επειδή υπάρχει δυναμική στις δύο ομάδες από τα άκρα το Over 9,5 κόρνερ στο παιχνίδι, βρίσκεται σε καλή τιμή.

Ρωσία – Αίγυπτος (21:00)

Σε εντελώς διαφορετική κατάσταση και διάθεση οι δύο ομάδες. Η Ρωσία πήρε ψυχολογία με την ευρεία νίκη της επί της Σαουδικής Αραβίας, καθώς μπορεί οι αντίπαλοί της να μην είναι σοβαρό μέγεθος, αλλά ήταν αυτό που χρειάζονταν να πάρουν τα πάνω τους και να ξεσηκώσουν και τον κόσμο τους, που η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ποτέ αισιόδοξος, βάσει του ρόστερ και της απόδοσης στα φιλικά. Την ίδια στιγμή, η Αίγυπτος ασχολείται με το αν είναι 100% ο ώμος του Σαλάχ, με το Ραμαζάνι που τέλειωσε και το γκολ στο 90’ που δέχθηκε από την Ουρουγουάη. Με νίκη η Ρωσία περνάει στην επόμενη φάση και μου φαίνεται δύσκολο να αφήσει αυτή την ευκαιρία. Ως διοργανώτρια η Ρωσία έχει και λίγο το… σπρωξιματάκι από τη διαιτησία, τη στιγμή που οι Αιγύπτιοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, ειδικά αν στραβώσει το παιχνίδι. Με τους Ουρουγουανούς δέχθηκαν δύο κίτρινες και θεωρώ ότι αξίζουν μερικά ψιλά στο Over 2,5 κάρτες δικές τους, ενώ με τη λογική ότι θα κλειστούν και πάλι από την αρχή, το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο είναι επίσης ένα λογικό σημείο.

Σε ενδιαφέρει