Αποτελέσματα Μουντιάλ 14/6

Ονειρεμένη πρεμιέρα πραγματοποίησε η Ρωσία, συντρίβοντας με 5-0 τη Σαουδική Αραβία.
apotelesmata mundial

Oύτε στα πιο τρελά όνειρά της δε θα φανταζόταν τέτοια πρεμιέρα στο Μουντιάλ η Ρωσία! Απέναντι στη Σαουδική Αραβία, η οικοδέσποινα έκανε… πάρτι, συντρίβοντας την αντίπαλό της με 5-0 και με το… καλημέρα πήρε κεφάλι στον πρώτο όμιλο. Για τους Ρώσους σκόραραν δύο φορές ο Τσερίσεφ και από ένα γκολ πέτυχαν οι Γκολόβιν, Γκαζίνσκι και Τζιούμπα.

Ύστερα από ένα αρκετά αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, η Ρωσία πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και χρειάστηκε τρία κόρνερ για έρθει το πρώτο γκολ. Μετά από μια απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον Γκολόβιν που σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Γκαζίνσκι, με τον άσο της Κράσνονταρ να γράφει το 1-0 με όμορφη κεφαλιά στο 12′.

Στο 24′ ο Τσερίσεφ πήρε την θέση του Τζαγκόεφ που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έβγαλε… ασπροπρόσωπο τον Τσερτσέτοφ. Στο 43′ ο παίκτης της Βιγιαρεάλ, ύστερα από πάσα του Σμολόφ άδειασε δύο αμυντικούς, γράφοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Δες το κουπόνι του μουντιάλ και παίξε νόμιμα για την πρόκριση της Ρωσίας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στην επανάληψη, οι Σαουδάραβες προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως δεν έδειξαν και τίποτα το ιδιαίτερο. Μάλιστα, οι Ρώσοι έκαναν το 3-0 στο 71′ με τον Τζούμπα, ο οποίος είχε περάσει μόλις πριν ένα λεπτό στο ματς. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσερίσεφ έγραψε το 4-0 με καταπληκτικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο εκτός περιοχής, ενώ το σκορ έκλεισε στο 94′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γκολόβιν.

Από στοιχηματικής απόψεως, όσοι πήραν τον άσο πληρώθηκαν στο λογικό 1,44, ενώ όσοι είχαν σωστό προαίσθημα πως το ματς θα έχει πολλά γκολ και διάλεξαν το Over 2,5 πήραν πίσω το κεφάλαιό τους επί 2,17.

Την επόμενη αγωνιστική, η Ρωσία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο και η Σαουδική Αραβία παίζει με το φαβορί του ομίλου, την Ουρουγουάη.

Συνθέσεις:

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64΄Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24’ Τσερίσεφ), Σμόλοφ (70’ Τζούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64΄Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί, Αλ-Σαλάουι (84’ Ασίρι)

Σε ενδιαφέρει