Πρωτάθλημα Ιρλανδίας : Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς Δουβλίνου

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας :  Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς Δουβλίνου

Στο Ιρλανδικό Πρωτάθλημα έχουμε απόψε πέντε αναμετρήσεις νγια την 22η αγωνιστική. Εστιάζουμε στον αγώνα Σλιγκο Ρόβερς – Μποέμιανς Δουβλίνου ο οποίος παρουσιάζει ενδιαφέρον.

 

Η Σλίγκο Ρόβερς

Η ομάδα του Σλίγκο βρίσκεται στην 8η θέση με 23 βαθμούς μόλις δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι ικανή γι’ αυτό. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία ήττα ήρθε από την ουραγό Γιου Σι του Δουβλίνου και μάλιστα με ανaτροπή.

Πολλοι οι τραυματίες ανάμεσά τους οι βασικοί Μπάκλεϊ, Χάρτμαν, Ο’Σάλιβαν καιΚλάνσι

 

Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς Δουβλίνου   1: 3,40  –  Χ: 3,10  –  2: 2,25   οι αποδόσεις στην bet365   |21+

 

H Μποέμιανς

Η ομάδα του Δουβλίνου βρίσκεται στην 5η θέση με 35 βαθμούς.  Απέχει μόλις τέσσερις από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας όμως δύο αγώνες λιγότερους. Χρειάζεται λοιπόν το σημερινό «τρίποντο» καθώς το κίνητρο της εξόδου είναι πολύ σημαντικό.

Στους τελευταίους αγώνες η Μποέμιανς είχε μόνο μια νίκη, τρεις φορες ήλθε ισόπαλη ενώ μια φορα ηττήθηκε.  Δεν είναι δηλαδή και στην καλύτερη φόρμα, όμως χρειάζεται μια νίκη για λόγους ψυχολογίας εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο.

Εκτός αποστολής ο επιθετικός Ουίλιαμς

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

 

Σε ενδιαφέρει