Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Άλεξ Αντετοκούνμπο; (στοίχημα και αποδόσεις)

Ο Γιάννης λέει πως ο αδερφός του θα γίνει ακόμα καλύτερος από αυτόν, οπότε αξίζει σίγουρα να ρίξουμε μία ματιά στα ειδικά στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του Άλεξ Αντετοκούνμπο.
Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Άλεξ Αντετοκούνμπο; (στοίχημα και αποδόσεις)

Όλες οι μπασκετικές διοργανώσεις βρίσκονται ακόμα στον αέρα, καθώς δεν έχουμε  καμία καταληκτική ημερομηνία ούτε για τα πρωταθλήματα, ούτε για τις διασυλλογικές οργανώσεις. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μπάσκετ προκύπτει από τα εξωαγωνιστικά ρεπορτάζ και τα ειδικά στοιχήματα, καθώς ήδη οι ομάδες κινούνται για να ετοιμάσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αναμένονται ισχυρές αποδεσμεύσεις και ακόμα πιο ηχηρές μεταγραφές.

Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθώ με τα μεγάλα αστέρια του μπάσκετ, αλλά τον ανερχόμενο Άλεξ Αντετοκούνμπο, τον μικρότερο γιο της οικογένειας, ο οποίος το καλοκαίρι κλείνει τα 19 και ολοκληρώνει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του ίδιου, σκέφτεται το καλοκαίρι να έρθει στην Ευρώπη και να υπογράψει συμβόλαιο, πριν δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA. Η Novibet λοιπόν για ακόμα μία φορά δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και κυκλοφόρησε αγορές και αποδόσεις για το μέλλον του Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Όλες οι αγορές με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

Το φαβορί

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις αποδόσεις, ο Παναθηναϊκός  είναι το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα ο Άλεξ προπονήθηκε αρκετό καιρό με την ομάδα, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις. Στο 2,50* λοιπόν η απόδοση του Τριφυλλιού, που γενικά έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια, καθώς στο παρελθόν ο Θανάσης είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Οι υπόλοιπες ομάδες

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό, παίζουν κι άλλα ονόματα ελληνικών ομάδων, όπως του Ολυμπιακού (3,00*) και της ΑΕΚ (7,00*). Σίγουρα οι ερυθρόλευκοι είναι επίσης μεγάλο όνομα, αν όμως δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Α2, δύσκολα θα δελεάσουν τον Άλεξ που θέλει να πάρει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής.

Στις πιθανές ομάδες, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, όπως η Χίμκι (9,00*), η Μπασκόνια (9,00*) και η Ζενίτ (12,00*), ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από τις Άλμπα (12,00*) και Σαραγόσα (12,00*). Όποια ομάδα πάντως και να επιλέξει ο Άλεξ, αξίζει να τον παρακολουθήσουμε καθώς σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Γιάννη, αναμένεται να τον ξεπεράσει.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει