Η επόμενη ομάδα του Ομπράντοβιτς: Στοίχημα και αποδόσεις

Ειδικά στοιχήματα για το μέλλον του Ομπράντοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να παίζει στην εξίσωση.
obradovic

Το τελευταίο διάστημα τα εξωαγωνιστικά θέματα και τα ειδικά στοιχήματα παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον μιας και η αγωνιστική δραστηριότητα είναι “παγωμένη” σε ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν. Αρκετά σημαντικό θέμα τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ο αντικαταστάτης του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τις τελευταίες όμως μέρες, προέκυψε θέμα και με το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γεγονός που ενδιαφέρει σίγουρα και τον Παναθηναϊκό.

Ο τούρκικος τύπος αναφέρει πως ο Ομπράντοβιτς έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις από την Φενέρ για ανανέωση και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα. Πηγές επίσης αναφέρουν πως οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για τον Γιασικεβίτσιους, ένα ακόμη όνομα που παίζει για τον πράσινο πάγκο. Η Novibet λοιπόν για ακόμα μία φορά, δημιούργησε ειδικό στοίχημα για την επόμενη ομάδα του Ομπράντοβιτς και τους πιθανούς προορισμούς για τον Σέρβο τεχνικό.

Όλες οι αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Τα φαβορί

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η παραμονή στη Φενέρ είναι το μεγάλο φαβορί (2,00*), όμως τόσο τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, όσο και η εικόνα και η συμπεριφορά του Ομπράντοβιτς δείχνουν πως αυτό το κεφάλαιο στην καριέρα του κλείνει.

Λίγο πιο πίσω, με απόδοση 3,00* βρίσκεται το ενδεχόμενο, ο Σέρβος να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. Οι μπλαουγκράνα μέχρι την διακοπή διένυαν μία εξαιρετική σεζόν, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από ένα όνομα όπως αυτό του Ζοτς και η λογική λέει πως θα κάνουν κίνηση κάποια στιγμή.

Στο 4,50* βρίσκεται η απόδοση της Μιλάνο, η οποία θέλει να χτίσει μία πολύ δυνατή ομάδα και να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, ποιος καλύτερος στον ρόλο του καπετάνιου από τον Ομπράντοβιτς.

Αρκετά πιο πίσω, στο 7,00* συναντάμε τον Παναθηναϊκό. Η συνεργασία με τον Πιτίνο έληξε άδοξα και οι πράσινοι κοιτάνε την επόμενη μέρα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τρέφει απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ομπράντοβιτς, όμως όπως όλα δείχνουν θα χρειαστούν πολλά χρήματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για το μπάτζετ της ομάδας, αν η συνεργασία των δύο πλευρών προχωρήσει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να κάνει μία τέτοια υπέρβαση.

Τα αουτσάιντερ

Εδώ οι αποδόσεις ανεβαίνουν αρκετά και πάμε σε διψήφιες τιμές. Στο 12,00* βρίσκουμε τη Χίμκι και στο 15,00* την Μπάγερν. Στο 21,00* παίζει το όνομα της ΤΣΣΚΑ, όμως για να αναλάβει ο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να απομακρυνθεί από την ομάδα ο φίλος, κουμπάρος και πρώην συνεργάτης του Σέρβου, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος πραγματοποιεί καλές χρονιές με τους Ρώσους. Στην ίδια απόδοση (21,00*) παίζει και το ενδεχόμενο ο Ζοτς να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αναλάβει τις τύχες κάποιας ομάδας του ΝΒΑ. Το θεωρώ πολύ δύσκολο σενάριο, καθώς ο Σέρβος είναι παθιασμένος με το δυνατό παιχνίδι και την άμυνα, κάτι που δεν υφίσταται στον μαγικό κόσμο του NBA. Τέλος, το μεγαλύτερο ίσως αουτσάιντερ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης στο 31,00*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει