NBA: Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της επόμενης σεζόν

Χαμός γίνεται στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού στο NBA και ήδη οι αποδόσεις προκαλούν έκπληξη.
NBA: Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της επόμενης σεζόν

Οι Τορόντο Ράπτορς πραγματοποίησαν καταπληκτική σεζόν στο NBA και έφτασαν για πρώτη φορά στην κατάκτησή του, επικρατώντας στους τελικούς με 4-2 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μπορεί να έχουμε ακόμα καιρό μέχρι το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς, όμως οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις αποδόσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Τα φαβορί του Λος Άντζελες

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet λοιπόν, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού του πρωταθλητή του χρόνου είναι οι Κλίπερς και οι Λέικερς. Οι Κλίπερς έκαναν γερό μπάσιμο αποκτώντας τους Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζωρτζ και πλέον θεωρούνται ένας από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου για την επόμενη σεζόν με την απόδοσή τους να βρίσκεται στο 4,00. Μεγάλο φαβορί βεβαίως είναι και οι 16 φορές πρωταθλητές Λέικερς, οι οποίοι πείσμωσαν με την περσινή αποτυχία και φέτος έφεραν στο Λος Άντζελες τον Άντονι Ντέιβις για να πλαισιώσει τον βασιλιά Τζέιμς. Στο 4,00 θα βρεις και την απόδοση των Λέικερς.

Οι “δικοί μας” Μπακς, οι πεσμένοι Γουόριορς και οι υποσχόμενοι Νετς

Τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική σεζόν, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Ανατολής. Ο Greek Freak αναδείχθηκε MVP της περσινής σεζόν και πλέον έχει ανεβάσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα ελπίζοντας σε κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τα μεγάλα φαβορί, με την απόδοσή της να βρίσκεται στο 6,50.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο η απόδοση των Γουόριορς στο 12,00. Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ με τα τρία σερί πρωταθλήματα και τον χαμένο τελικό πέρσι, δείχνει αρκετά αποδυναμωμένη ενόψει της νέας σεζόν. Η φυγή των Ντουράντ και Ιγκουοντάλα σίγουρα θα δημιουργήσει αγωνιστικά θέματα στην ομάδα τα οποία ο κόουτς Κερ καλείται να τα λύσει.

Ακόμα μία έκπληξη για την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Νετς. Η ομάδα του Μπρούκλιν βρίσκεται στο 16,00, με τις προσθήκες των Ντουράντ, ΝτεΆντρε Τζόρνταν και Κάιρι Ίρβινγκ να την ανεβάζουν επίπεδο και να θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για τον τίτλο της επόμενης χρονιάς.

Οι υπόλοιποι διεκδικητές

Ενισχυμένοι φαίνονται φέτος και οι Γιούτα Τζαζ στο 16,00 με τις προσθήκες των Μπογκντάνοβιτς και Ντέιβις στο ρόστερ τους. Λίγο πιο πίσω ακολουθούν οι Σέλτικς (20,5) ενώ πολύ πιο πίσω με απόδοση λίγο πάνω από το 40,00 βρίσκονται οι περσινοί πρωταθλητές Ράπτορς που έχασαν τον πολυτιμότερό τους παίκτη. Το απόλυτο αουτσάιντερ αυτή την στιγμή είναι οι Μπουλς, Σανς και Καβαλίερς με την απόδοσή τους να αγγίζει το 143,00!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει