Το Seri επέστρεψε και μοιράζει 100.000€ κάθε μήνα!

To αγαπημένο Seri του Stoiximan.gr επέστρεψε, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει κάθε μήνα εντελώς δωρεάν* 100.000€!
stoiximan seri

To λατρέψαμε όλοι κατά την διάρκεια του Μουντιάλ και τώρα επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμη πιο διασκεδαστικό. Ο λόγος για το Seri του Stoiximan που μοιράζει εντελώς δωρεάν* 100.000€ κάθε μήνα!

Τα πρωταθλήματα είναι στο πιο κρίσιμο σημείο τους, το Champions League και το Europa League επιστρέφουν, οπότε δεν θα υπήρχε καταλληλότερη περίοδος για να επιστρέψει το μοναδικό Seri Application του Stoiximan.gr.

Πως παίζεται; Απλά προβλέπετε μια σειρά από καθημερινά διλήμματα σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσετε να χτίζετε ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων (π.χ. Θα μπει γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ πριν το 28’; ΝΑΙ/ΟΧΙ ή Θα κερδίζει στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός την Εφές; ΝΑΙ/ΟΧΙ). Όσο συνεχίζετε να απαντάτε σωστά και να αυξάνετε το σερί σας, αυξάνεται και τις πιθανότητες να κερδίσετε τις 100.000€ οι οποίες θα έρθουν μετά από 31 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση.

Βέβαια, δεν κερδίζετε μόνο με αυτό τον τρόπο. Μπορείτε να πάρετε διάφορα έπαθλα και με μικρότερα σερί, ανάλογα με θέση που βρίσκεστε στο μηνιαίο βαθμολογικό πίνακα. Αλλαγή σε σχέση με το Μουντιάλ, ότι τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια “ζωή”, αν το σερί σας σπάσει νωρίς.

Κατεβάστε λοιπόν το Seri App, διαλέξτε τα διλήμματα που θελετε μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπαθήστε να κάνετε το Σερί που θα σας οδηγήσει στις 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει