Super League 1: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ, 2019-2020

Με μεγάλο ενδιαφέρον εκτυλίσσεται η μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, με τους μνηστήρες να είναι πολλοί και ικανοί.
oliveira aek

Βρισκόμαστε πλέον στα μισά του πρωταθλήματος, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Super League 1. Ολυμπιακός προηγείται με 37 και ακολουθεί με 34 ο ΠΑΟΚ με έναν αγώνα λιγότερο, ενώ πολύ πιο πίσω ακολουθεί η ΑΕΚ με 27. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το πρωτάθλημα είναι κούρσα για δύο. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, η οποία παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι το τέλος.

Τσέκαρε όλες τις επιλογές και τις αποδόσεις με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan, μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ είναι ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ Σβιντέρσκι με απόδοση 2,25. Την περασμένη αγωνιστική ωστόσο ο Πολωνός στάθηκε κάπως άτυχος, καθώς 2 γκολ του ακυρώθηκαν κόντρα στην Ξάνθη μετά από υπόδειξη του VAR. Έτσι παρέμεινε δεύτερος στη λίστα με 7 γκολ.

Ακολουθεί στις αποδόσεις ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ με απόδοση 3,50. Ο Πορτογάλος ήταν αρκετά πίσω στη μάχη των σκόρερ, όμως το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο τον έφερε πρώτο στη σχετική λίστα με 8 γκολ. Σίγουρα η απόδοσή του είναι πιο υψηλή από του φαβορί και παρουσιάζει ενδιαφέρον. Από τα φαβορί πάντως θεωρείται και ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, με την απόδοση του Μαροκινού να προσφέρεται επίσης στο 3,50.

Με 7 γκολ στο ενεργητικό του βρίσκεται και ο φορ του Ατρομήτου, Μανούσος, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα την Κυριακή κόντρα στον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός, αυτή την στιγμή έχει απόδοση 10,00 στο Stoiximan και σίγουρα αποτελεί πολύ δυνατή επιλογή, αν αναλογιστούμε ότι πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ο Κουλούρης που αγωνιζόταν επίσης στον Ατρόμητο.

Φυσικά οι επιλογές δεν περιορίζονται μόνο εδώ. Ο Μακέντα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 25,00, με τον Λιβάγια της ΑΕΚ να φτάνει στο 50,00, όσο ακριβώς έχει και ο άγγλος φορ του ΠΑΟΚ Ακπόμ. Εκτός βέβαια από επιθετικούς, υπάρχουν και αγορές για παίκτες άλλων θέσεων. Στο 750,00 βρίσκεις τον μέσο του Άρη Ντιγκινί, ενώ στο αστρονομικό 1000,00 μπορείς να βρεις τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει