Στη Vistabet παίζεις την πιο hot ρουλέτα!

Στη Vistabet παίζεις την πιο hot ρουλέτα!

Το κρύο έκανε την εμφάνισή του και η θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Υπάρχει ένα μέρος όμως, που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον καιρό.

Στα studio της Playtech, η “Elevation Mega Fire Blaze Roulette” φέρνει… καύσωνα στην καρδιά του χειμώνα και προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση. Μία ρουλέτα που έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά των παικτών, με πλούσιους πολλαπλασιαστές και συναρπαστικούς γύρους επιβράβευσης που προσφέρουν τέσσερα τζάκποτ.

 

Στη Vistabet φτιάχνεις το παιχνίδι σου.    | 21+

 

Η “Elevation Mega Fire Blaze Roulette“, ακολουθεί τους βασικούς κανόνες της ευρωπαϊκής ρουλέτας και προσφέρει δράση όλο το 24ωρο με «καυτούς» πολλαπλασιαστές.

Σε κάθε γύρο παίρνουν φωτιά έως πέντε τυχαίοι αριθμοί, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργεία “Fire Blast”, κατά την οποία δημιουργούνται 10 αριθμοί φωτιάς. Αν η μπίλια σταθεί σε έναν από αυτούς, τότε αρχίζει ο μεγάλος “Mega Fire Blaze Bonus” γύρος.

 

Όταν ξέρεις τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση, ξέρεις τι επιλέγεις. Vistabet   | 21+

 

Στις οθόνες εμφανίζεται ένα μεγάλο πλέγμα και όσο απομένουν περιστροφές μπορεί να γεμίζει πολλαπλασιαστές. Στο παιχνίδι υπάρχουν τέσσερα μεγάλα τζάκποτ: Mini: x20, Minor: x100, Major: x500 και Grand: x2.000. Αν κάποιο τμήμα του πίνακα καλυφθεί με πολλαπλασιαστές, τότε αποκαλύπτεται το επίπεδο τζάκποτ και ο αντίστοιχος πολλαπλασιαστής προστίθεται στο συνολικό του Bonus παιχνιδιού.

Για εσένα που σου αρέσει το καλό παιχνίδι (21+), στο Live Casino της Vistabet o Τυχερός Τροχός* γυρίζει κάθε μέρα και μοιράζει σούπερ έπαθλα, κορυφαίες προσφορές* ανανεώνονται συνεχώς και η ποικιλία των παιχνιδιών αυξάνεται κάθε εβδομάδα. Βγάζεις κινητό, κατεβάζεις εφαρμογή, γράφεσαι και είσαι έτοιμος για παιχνίδι! (21+)

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει