Ψάχνει σεφτέ με Τεννέ η Λαμία, δυνατό παιχνίδι στο Έλαντ Ρόουντ

tennes lamia

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση ολοκληρώθηκε, οπότε απόψε θα ασχοληθούμε με τις τελευταίες αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων, καθώς μία νέα εβδομάδα ξεκινάει, γεμάτη δράση με Champions League και Europa League. Προς το παρόν όμως, θα ποντάρουμε σε ό,τι έχει απομείνει. Λίγες και καλές λοιπόν οι σημερινές επιλογές.

Λαμία – Παναιτωλικός

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Λαμίας, η οποία μετά από 4 παιχνίδια δεν έχει ούτε έναν βαθμό κι έτσι η διοίκηση έφερε ξανά στην ομάδα τον πολύπειρο Μπάμπη Τεννέ για να κάνει τα “μαγικά” του. Σε καλύτερη κατάσταση ο Παναιτωλικός, έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως ούτε οι Αγρινιώτες έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2). Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Λαμία, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Κλειστό παιχνίδι περιμένω, οπότε κρατάω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ

Την ήττα με 1-0 υπέστη η ομάδα του Τερίμ την περασμένη αγωνιστική πριν την διακοπή από την Κασίμπασα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά αργοί και χωρίς ισορροπία στο παιχνίδι τους. Ειδικά στα χαφ τους λείπει η εμπειρία και η ποιτότητα, γι’ αυτόν τον λόγο χάνεται εύκολα η κατοχή της μπάλας. Η Αλάνιασπορ από την άλλη ήταν ισοπεδωτική κόντρα στην νεοφώτιστη Χατάισπορ, την οποία διέλυσε με 6-0. Με την μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων, η Αλάνιασπορ δείχνει πιο σταθερή, ειδικά στο κέντρο μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει φάσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, όμως θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο τίμιο 1,71.

Λιντς – Γουλβς

Εντυπωσιακή επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιεί η ομάδα της Λιντς, με μόλις 1 ήττα σε 4 παιχνίδια, κι αυτή ήρθε κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, με το επεισοδιακό 4-3. Από την άλλη η Γουλβς κάνει περίεργο ξεκίνημα με 2 νίκες και 2 ήττες, ενώ μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το 4-0 από τη Γουέστ Χαμ. Η αποψινή αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Κρατάω κι εδώ το αμφίσκορο.

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Λαμία – Παναιτωλικός | ΗΤ Χ | 1,95

20:00 | Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ | GG | 1,71

22:00 | Λιντς – Γουλβς | GG | 1,80

Μπες στο σάιτ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει