Premier League: Πολλές οι απουσίες για τη Λέστερ

vardy leicester

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Καλά τα πήγαμε χθες με τις προτάσεις στην Premier League, με 2/3 επιτυχίες. Κυριακή σήμερα, η αγωνιστική συνεχίζεται με ακόμα 4 αναμετρήσεις, οπότε και πάλι θα ξεκινήσω από την αγαπημένη Αγγλία. Αφού έγινε λοιπόν η απαραίτητη μελέτη, ήρθε η ώρα να σας δώσω τις προτάσεις μου. Έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον

Η Κρίσταλ Πάλας έρχεται από δύο σερί ήττες πριν την διακοπή κόντρα σε Έβερτον και Τσέλσι, οπότε σήμερα θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η διακοπή πιστεύω πως της έκανε καλό, της έδωσε χρόνο να συνέλθει και να ανασυνταχθεί. Από την άλλη η Μπράιτον μετράει 3 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δύο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από την Έβερτον. Αμφότερες συνηθίζουν να σκοράρουν και ειδικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουμε γκολ. Στο 1,91 το αμφίσκορο, το κρατάω εννοείται.

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Στις 18:30 έχουμε λονδρέζικο ντέρμπι, στο Tottenham Hotspur Stadium. Η διακοπή ήρθε στη χειρότερη στιγμή και για τις δύο ομάδες, καθώς προέρχονται από μεγάλες και σημαντικές νίκες. Η μεν Τότεναμ κέρδισε με 1-6 τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ενώ η Γουέστ Χαμ πήρε πολύ σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λέστερ. Απόψε πάντως επιστρέφει ο Μόγιες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, ο οποίος απουσίαζε λόγω κορονοϊού. Ο Άγγλος τεχνικός όμως έχει κάκιστη παράδοση κόντρα στον Μουρίνιο και θα ψάξει απόψε την πρώτη του νίκη. Οι γηπεδούχοι απόψε θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Μπέιλ, ο οποίος αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση και βοήθειες στην ομάδα του. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ.

Λέστερ – Άστον Βίλα

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα έκανε η Λέστερ πριν την διακοπή, καθώς ηττήθηκε με 0-3 στην έδρα της από την ομάδα της Γουέστ Χαμ. Απόψε οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, κυρίως στα μετόπισθεν και ο Μπρένταν Ρότζερς καλείται να βρει λύσεις μιας και ακολουθεί και η πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Άστον Βίλα που έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής κι ελπίζει η διακοπή να μην την επηρεάσει αγωνιστικά. Οι αποδόσεις δίνουν τη Λέστερ ως φαβορί, όμως οι πολλές απουσίες, αλλά και η εικόνα της Βίλα μέχρι στιγμής με κάνουν να γλυκοκοιτάζω την κόντρα. Επιλέγω το Χ2 λοιπόν, διπλή ευκαιρία.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον | GG | 1,91

17:00 | Τότεναμ – Γουέστ Χαμ | 1 & Over 1,5 | 1,86

21:15 | Λέστερ – Άστον Βίλα | Χ2 | 1,80

Παίξε μπάλα στην Premier League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει