Πρέμιερ Λιγκ: Οι φιλοξενούμενοι το προβάδισμα

Ακόμα ένα Σάββατο η Αγγλία μας προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές για στοιχηματισμό, σε καλές αποδόσεις.
everton premier

Σάββατο σήμερα 26 Σεπτεμβρίου και ξεκινάει η δράση για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Τσέλσι να δοκιμάζονται μακριά από τις έδρες τους σήμερα. Πάμε όμως να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά τα παιχνίδια.

Μπράιτον – Μαν. Γιουνάιτεντ

Ανέκαμψε μετά την ήττα της πρεμιέρας η ομάδα της Μπράιτον, επικρατώντας άνετα με 0-3 στο Λονδίνο επί της Φούλαμ. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα και η νίκη πρόκριση επί της Πρέστον για το Λιγκ Καπ και πλέον οι γηπεδούχοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία σήμερα. Η Γιουνάιτεντ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα, όπου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Κρίσταλ Πάλας και σήμερα θα ψάξει να βγάλει αντίδραση και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία της επίσκεψη στο Amex έφυγε νικήτρια με 0-3, όμως σήμερα τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολα και οριακά. Μου αρέσει το αμφίσκορο στο 1,80, όμως θα προτιμήσω το ενδεχόμενο να καταλογιστεί πέναλτι στην αναμέτρηση. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα πέρσι, ενώ συνήθως στα παιχνίδια των δύο ομάδων καταλογίζεται κάποιο πέναλτι.

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Κρίσταλ Πάλας με 2 στα 2 νίκες, περνώντας νικηφόρα με 1-3 την περασμένη αγωνιστική από την έδρα της Γιουνάιτεντ. Δείχνουν πολύ καλά στοιχεία οι γηπεδούχοι στο χορτάρι και τα θετικά αποτελέσματα τους έχουν δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση. Με 4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει ξεκινήσει η Έβερτον, που δείχνει φουλ ανανεωμένη και δυνατή υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι που έχει αναλάβει την ομάδα. Τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια είναι οριακά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στην παρούσα φάση η Έβερτον βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, όμως δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και την φόρμα της Κρίσταλ Πάλας. Στο 2,10 το διπλό, το κρατάω.

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι

Κακό το ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ για τη Γουέστ Μπρομ, που μετράει ήδη δύο ήττες, με 8 γκολ παθητικό, στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Μπρέντφορντ. Η Τσέλσι αντίθετα έριξε 6άρα στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, γεγονός που σίγουρα της τόνωσε το ηθικό μετά την κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Συν τοις άλλοι οι Μπλε έχουν εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, ενώ μάλιστα στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, θα το συνδυάσω με over 2,5 γκολ για να φτάσει η απόδοσή του στο 2,00.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Μπράιτον – Μαν. Γιουνάιτεντ | Να δοθεί πέναλτι | 3,00

17:00 | Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον | 2 | 2,10

19:30 | Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι | 2 & Over 2,5 | 2,00

Καλώς ήρθες στην Premier League! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει