Από τη Μασσαλία μέχρι το Σάο Πάολο

Μια λατινο-γαλλική συμμαχία προέκυψε εδώ με προτάσεις τόσο από τη Ligue 1 όσο και από το Libertadores.
marseille

Πέρα όμως από το Europa League, έχουμε κι άλλη δράση στο σημερινό κουπόνι. Για αρχή, έχουμε την εξ αναβολής αναμέτρηση της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν, ενώ μετά τα μεσάνυχτα έχουμε πολύ δυνατά ματσάκια και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για το Copa Libertadores.  Ας τα πάρουμε όμως όλα με τη σειρά για να δούμε τι αξίζει να ακολουθήσουμε απόψε.

Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Μαρσέιγ. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τη Μαρσέιγ με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με τις δύο μάλιστα να έρχονται εκτός έδρας. Απόψε στην έδρα της καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Σεντ Ετιέν. Πολύ καλό το ξεκίνημα και για τους Στεφανουά με 2 στα 2, απόψε όμως το έργο τους δυσκολεύει πολύ. Η παράδοση πάντως δείχνει Μαρσέιγ και χαμηλά σκορ, όμως στην παρούσα φάση φαίνεται πως και οι δύο βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Θα κρατήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο λοιπόν.

Σάο Πάολο – Ρίβερ Πλέιτ

Δυνατή αναμέτρηση για το Κόπα Λιμπερταδόρες, αν γινόταν υπό κανονικές συνθήκες. Η Ρίβερ βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και 6 μήνες περίπου, επομένως αποτελεί ερωτηματικό η εικόνα που θα παρουσιάσει. Σαφώς πιο έτοιμη η Σάο Πάολο, έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και ρυθμό, όμως η Ρίβερ είναι μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα και θα πρέπει να ανταποκριθεί απόψε. Στο 2,35 ο άσος, με δελεάζει πάρα πολύ και δεν μπορώ να τον αφήσω.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε – Φλαμένγκο

Έχει πάρει μπρος η Φλαμένγκο μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα και πλέον δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ απόψε θα είναι πλήρης και χωρίς απουσίες. Από την άλλη όμως, η Ιντεπεντιέντε είναι πανίσχυρη εντός έδρας, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στον όμιλο από νωρίς. Οι αποδόσεις δίνουν την Φλαμένγκο οριακό φαβορί, όμως απόψε θεωρώ πως η Ιντεπεντιέντε έχει τον πρώτο λόγο. Παρ’ όλα αυτά, θα πορευτώ με τα γκολ και θα επιλέξω το αμφίσκορο στο 1,87.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν | ΗΤ Χ | 2,08

01:00 | Σάο Πάολο – Ρίβερ Πλέιτ | 1 | 2,35

03:00 | Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε – Φλαμένγκο | GG | 1,87

Γράφουμε ιστορία στους μεγάλους αγώνες!

Σε ενδιαφέρει