Βραζιλιάνικες επιλογές για διπλασιασμό

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία, με ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για ακόμα μία φορά.
Βραζιλιάνικες επιλογές για διπλασιασμό

Η μέρα όμως σήμερα έχει και Βραζιλία μετά τα μεσάνυχτα, με την 9η αγωνιστική της Serie A να ανοίγει την αυλαία της. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για ακόμα μία φορά στη χώρα του καφέ και της σάμπα, από τις οποίες προκύπτουν κι ενδιαφέρουσες στοιχηματικές προτάσεις. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα αποψινά παιχνίδια και τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Φορταλέζα – Σπορ Ρεσίφε

Το πάλεψε η Φορταλέζα κόντρα στην πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, όμως δεν τα κατάφερε και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1. Η εικόνα της όμως ήταν θετική σε γενικές γραμμές και παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ανεβασμένη δείχνει όμως και η Σπορ Ρεσίφε, που μετράει ήδη δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και σίγουρα αναμένεται να παλέψει κι απόψε. Το σετ αποδόσεων δείχνει φαβορί τους γηπεδούχους, όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το μομέντουμ και την ψυχολογία των φιλοξενουμένων. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο πολύ δυνατό 2,08.

Γκοϊάς – Κοριτίμπα

Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Serie A. Μόλις 1 νίκη έχουν πετύχει φέτος οι γηπεδούχοι, με την Κοριτίμπα να έχει 2. Αμφότερες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνουν να βγάλουν την αντίδραση που θα τους ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι για προβλέψεις, θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο

Έβγαλε αντίδραση η Σάο Πάολο μετά το βαρύ 3-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο και ξέσπασε με 3-1 κόντρα στη Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά εντός έδρας παρουσιάζονται ακόμα πιο ισχυροί. Η νεοφώτιστη Μπραγκαντίνο από την άλλη δείχνει καλά στοιχεία, είναι αρκετά επικίνδυνη όμως είναι ξεκάθαρο πως της λείπει η εμπειρία κι έτσι χάνει πολλούς βαθμούς με αυτό τον τρόπο. Στο 2,01 ο άσος, θα τον τιμήσω εννοείται.

Τα προγνωστικά μου

00:00 | Φορταλέζα – Σπορ Ρεσίφε | GG | 2,08

00:00 | Γκοϊάς – Κοριτίμπα | HT X | 1,90

01:15 | Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο | 1 | 2,01

Η βραζιλιάνικη Serie A παίζει μπάλα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει